Tóth Gabi Szikora Róbert X-Faktor ByTheWay tehetségkutató műsor Alföldi Róbert X-Faktor 2013 Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByTheWay nagyon rosszul indított a szombati döntőben. A dalt Olivér kezdte, de elakadt a hangja és alig tudta folytatni. 

A csapat profin kezelte a kínos pillanatot, és pici bizonytalanság után kihúzták magukat a csávából. Gabi így összegezte a történteket. „A közönség szeretete néha megfojt minket, nem hallottad magad, ez volt a baj” - utalt arra, hogy Oliver fülese nem működött.

További képekért kattints ide! Fotó: Bársony Bence/RTLKLUB

Alföldi Robi elképesztőnek tartja a csapatot és az egyenletes színvonalat, amit hoznak. Gesztinek nem a megbízhatóság jutott eszébe a produkcióról, ebben egyetértünk vele. Szerinte attól jók a fiúk, hogy szeretik egymást. A megható összetartásnak köszönhetően pedig a botlást is megbocsátható nekik. Szikora nem firtatta a kínos kezdést.

Olivér nagyon őszintén és cukin reagálta le a történteket. „Szeretném azt mondani, hogy Gabinak van igaza, de az az igazság, hogy ezt elrontottam, de bármikor szívesen eléneklem nektek, ha szeretnétek” – mondta pironkodva a fiú, nekünk pedig a szívünk megszakadt.

Lepukkant utcazenész lett az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20131122-bodnar-attila-zenesz-fia-az-x-faktor-egykori-versenyzoje-utcazeneszkent-tengodik.htmlPasijához költözött az x-faktoroshttp://www.life.hu/legykepben/20131120-eckert-aniko-x-faktoros-a-baratjahoz-koltozott.htmlA Fat Phoenix esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131117-a-fat-phoenix-az-xfaktor-hatodik-adasanak-kiesoje.htmlÖsszehozta az X-Faktor Danics szüleithttp://www.life.hu/anyaskodj/20131116-danics-dora-az-xfaktor-enekesenek-szuleit-osszehozta-az-xfaktor.htmlSzexuál állat az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/szorakozz/20131116-az-xfaktor-hatodik-elo-showjaban-a-csillogase-es-azsepsege-volt.htmlDanics Dóra esélyes az X-Faktor-győzelemrehttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-danics-dora-enekesno-a-legeselyesebb-az-xfaktor-megnyeresere-lifehu.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.