Kitiltották Beyoncét a piramisoktól

tiltás régész turné Beyoncé piramisok Egyiptom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő rondán viselkedett a helyi régésszel, aki körbevezette volna az egyiptomi nevezetességeknél.

Magára haragította az egyiptomi piramisok környékén élőket Beyoncé. Bármekkora is világsztár ő, a helyi Indiana Jonest nem nyűgözte le az énekesnő. Zahi Hawass azt állítja, csúnya viselkedése miatt kitiltotta a sztárt az országból. Az eset még 2009-ben történt az I Am... Tour során.

Forrás: AFP
Különköltözött Beyoncé és Jay-Z?http://www.life.hu/szeress/20131115-beyonce-amerikai-enekesno-es-jayz-amerikai-rapper-kulonkoltozott-valsagban-a.htmlHalálos magasságból ugrott le Beyoncéhttp://www.life.hu/szorakozz/20131028-beyonce-amerikai-enekesno-190-meter-magassagbol-ugrott-le-egy-ujzelandi.htmlIlyen cuki kislány volt Beyoncéhttp://www.life.hu/life/galeria/20131025-fotokon-akkor-es-most-beyonce-knowles-amerikai-enekesno.htmlKoncert közben támadtak Beyoncérahttp://www.life.hu/szorakozz/20130917-braziliai-koncertje-alatt-rantottak-le-a-szinpadrol-beyonce-amerikai-enekesnot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.