magyar találmány mandorla játék Rubik kocka világszenzáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rubik kocka után itt egy újabb, egyre nagyobb érdeklődést kiváltó magyar találmány, egy új logikai játék, a Mandorla. 

A Mandorla nevet kapta az az új magyar logikai játék, amelynek algoritmusát egyelőre még homály fedi. A kreatív játék két egymást metsző, több elemet tartalmazó körből áll. A középső mandorla (mandula) és az azt körülvevő két hold eltérő színűek. A két fél szabadon mozgatható körbe, de kapcsolat csak 120°-fokonként jön létre közöttük, és csak ezáltal tudjuk mozgatni a mandula és a csillag alakzatokat egymáshoz képest. A játék célja a Mandorla eredeti alakjának és színeinek visszaállítása. A kitalálók videót is készítettek a könnyebb megértés érdekében. Íme:

Az egyszerű felépítés ellenére a Mandorlát nehezebb kirakni, mint gondolnád, eddig még keveseknek sikerült az elemeket eredeti állapotba visszaforgatni.

Dögösen bulizott Vajna Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20131128-vajna-timea-bertok-maja-andy-vajna-berki-krisztian-katz-david-videojaban.htmlVacsoratársai vigyáznak Nádas Györgyrehttp://www.life.hu/legykepben/20131127-a-supertv2-hal-a-tortanjaban-sarka-kata-es-szabo-zsofi-raszoltak-nadas-gyorgyre-hogy-ne-igyon-sokat.htmlAutóbalesetéről mesélt Nótár Maryhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131127-a-fem3-musoran-joshi-bharatnak-notar-mary-a-tv2-sztarban-sztarjanak-enekese-autobaleseterol-beszelt.htmlNincs szerencséje Király Lindának a Himnusszalhttp://www.life.hu/szorakozz/20131127-maga-zoltan-unnepi-koncertjen-keste-le-a-himnuszt-kiraly-linda-enekesno.htmlHatalmasat bukott a Vundersőn és Zuperszexihttp://www.life.hu/szorakozz/20131127-hatalmasat-bukott-az-rtl-klub-vunderson-es-zuperszexi-cimu-musora.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.