Pénisszel kíván boldog karácsonyt Miley Cyrus

pénisz Miley Cyrus karácsony reklámfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új szintre lépett a tinisztár a botránykeltésben. És még csak le sem kellett vetkőznie hozzá.

Miley Cyrus nem hazudtolta meg magát, imidzséhez hűen kívánt boldog karácsonyt rajongóinak. A cseppet sem szégyellős tinisztár egy brit magazin adventi reklámjában ezúttal nemcsak a nyelvét öltögeti, hanem szoknyáját felhúzva mutogatja testszínű fehérneműjét – a rárajzolt pénisszel együtt.

Forrás: AFP

A videót végül a magazin szerkesztői is provokálónak ítélték meg, ezért Miley forgatáson készült fotóit egy rénszarvassal cenzúrázták a megfelelő helyen. A tinisztár reklámfilmjét alább te is megnézheted:

Sütilányból vetkőzőművész lett Miley Cyrushttp://www.life.hu/legytrendi/20131119-miley-cyrus-enekesno-tinisztar-november-23an-lesz-21-eves-ime.htmlPornószerződést ajánlottak Miley Cyrusnakhttp://www.life.hu/szorakozz/20131010-miley-cyrus-amerikai-enekesnonek-pornoszerzodest-ajanlottak.htmlMiley Cyrus sztriptízklubba járhttp://www.life.hu/szorakozz/20130727-miley-cyrus-enekesszineszno-sztriptiz-klubokba-jar-es-megbotrankoztat-neha.htmlCicivillantáson kapták Miley Cyrusthttp://www.life.hu/szepulj/20130211-miley-cyrus-amerikai-enekesno-cicit-villantott-a-grammy-elopartyjan.htmlMegvan Miley Cyrus legújabb pasijahttp://www.life.hu/szeress/20131010-miley-cyrus-liam-hemsworth-theo-wenner-aki-a-rolling-stone.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.