Koltay Tamás műsorvezető Sztárban sztár Nagy Duett Liptai Claudia Mr és Mrs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője a Sztárban sztár zsűriszékéből kiszállva visszatér a műsorvezetéshez és újra Tilla oldalán brillírozhat.

Liptai Claudia nem sokat pihenhet. Ősszel a Mr. és Mrs.-ben szerepelt, aztán jött a Sztárban sztár és a 2014-es évet a Nagy Duett műsorvezetőjeként kezdi. A Blikk megkeresésére a TV2 sajtófőnöke, Koltay Tamás megerősítette a hírt.

Forrás: TV2
Bozsek Márk új életet kezdenehttp://www.life.hu/szorakozz/20131209-a-baratok-kozt-sztarja-bozsek-mark-az-x-faktor-utan-a-sorozatszereplest-is-othagyna-es-kulfoldre.htmlLehelj életet a hajadba télen is! Nyerj hozzá festéket!http://www.life.hu/szorakozz/20131209-a-life-hu-karacsonyi-nyeremenyeso-jatekaval-hajfesteket-nyerhetsz.htmlNagyon retró! Impulse parfümöket nyerhetsz tőlünkhttp://www.life.hu/szorakozz/20131209-a-life-hu-karacsonyi-nyeremenyesojeben-impulse-parfumot-nyerhetsz.htmlVállalhatatlan a Vundersőn utolsó adása (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20131208-puzser-puncizott-vallalhatatlan-lett-a-vunderson-es-zuperszexi-utolso-adasa-is.htmlMutasd meg adventi koszorúd, és nyerj ajándékot!http://www.life.hu/szorakozz/20131208-karacsonyi-nyeremenyeso-jatekba-adventi-koszorukat-varunk-olvasoinktol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.