A TV2 műsorvezetője a Sztárban sztár zsűriszékéből kiszállva visszatér a műsorvezetéshez és újra Tilla oldalán brillírozhat.

Liptai Claudia nem sokat pihenhet. Ősszel a Mr. és Mrs.-ben szerepelt, aztán jött a Sztárban sztár és a 2014-es évet a Nagy Duett műsorvezetőjeként kezdi. A Blikk megkeresésére a TV2 sajtófőnöke, Koltay Tamás megerősítette a hírt.

Forrás: TV2

"Az év első felében indulunk majd A Nagy Duettel, amelynek valóban Liptai Claudia lesz a műsorvezetője, mégpedig Tillával" - fogalmazott Koltay. Claudia örömmel vállalta a felkérést, de arra mindenképpen figyelnie kell, hogy kislányával is elég időt tudjon tölteni. "Egyre több embernek marad egyetlen szórakozása a televízió, és ha a munkámmal tudok abban segíteni, hogy csak egy-két órára is, de felhőtlenül kikapcsolódjanak, és ne a nehézségekre gondoljanak, akkor az sokat jelent számomra. Én magam nagyon figyelek arra, hogy megmaradjon a munka és magánélet egészséges aránya, mert a legfontosabb az, hogy a kislányom azt érezze, neki egy tökéletesen átlagos anyukája van, aki reggelente elviszi az iskolába, délután elhozza onnan, és aki együtt tanul vele, és ott ül a lelátón minden versenyén" - fejtette ki Clau.