Krasznai Tünde duettdalát pénteken is meghallgattuk, szombaton viszont azt is megtudtuk, hogy kivel áll színpadra Danics Dóra és a ByTheWay. Egy biztos: kemény csata várható. A Life.hu-n az egész hétvége az X-Faktorról szól; óránként új infókat hozunk a kulisszák mögül. Tarts velünk!

Tünde produkciója, ha lehet még fokozni, ma még jobban hangzott, mint tegnap, teljes lúdbőr. Duettpartnere pedig hatalmas alázattal áll Tünde mellett, odafigyel, hogy véletlenül se énekelje túl a lányt. Mondjuk, nehéz is lenne.

A ByTheWay tiszteletbeli ötödik taggal bővült, és persze most is klasszak, mint mindig. Egyre jobban értjük, hogy miért van ennyi rajongójuk. Azt, hogy kivel énekelnek a srácok, még nem súghatjuk meg nektek, de néhány óra múlva ez is kiderül. 

Egy igazi zenészlegendával áll színpadra ma este Danics Dóra. Reméljük, előadása az élő show-ban is annyira jól sikerül, mint a próbán. Az énekesnőn amúgy látszik, hogy mennyire izgul. Nem is értjük, hiszen ő az egyedüli, akinek még egyszer sem kellett párbajoznia.

Danics Dóra és takarásban maradt duettpartnereFotó: Hámori Zsófia/Life.hu