bulvár X-Faktor 2013 Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A győztes, sőt kétszeres győztes mentor, Geszti Péter bejelentette, számára is véget ért a verseny.

Amit nem feled, az a négy csodálatos év. De az idő már csak ilyen: telik az gyorsan. Geszti Péter, az egykori sikeres gyerekszínész, televíziós műsorvezető, szövegíró, rapper, zenekarvezető, mentor jövőre már 50 éves lesz. Mindent a csúcson szeret abbahagyni, nem tett mást most sem.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

2014-ben új zenei kihívások elé néz, de ígéri: nem engedi el X-Faktoros tanítványai kezét sem – mondta el az RTL Klub Fókusz című műsorban.

X-Faktor-finálé - kövesd élőben!http://www.life.hu/szorakozz/20131215-x-faktor-dontojenek-tudositasa-percrol-percre-az-origon.htmlGeszti Péterrel az X-Faktor kulisszái mögötthttp://www.life.hu/szorakozz/20131213-x-faktor-a-kulisszak-mogott-sosem-latott-fotok.htmlOrgazmushangok az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131130-az-rtl-klub-x-faktoraban-krasznai-tunde-szabo-adam-danics-dora-csordas-akos-es-a-bytheway.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.