Rendhagyó karácsonyi üdvözlet Chuck Norristól

karácsony Jean-Claude Van Damme Chuck Norris repülőgép spárga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai harcművész és színész egy utánozhatatlan (és persze kivitelezhetetlen) produkcióval kíván kellemes ünnepeket mindenkinek. Közben a Life.hu magyar nevekre is bukkant a pazar videóban!

Az akcióhős nem feledkezett meg a jókívánságokról és az ünnepekről, ő ilyenkor sem pihen (tudjuk, nincs is rá szüksége). Chuck Norris hozta a szokásos formáját: rálicitált Jean-Claude Van Damme tolató kamionok között spárgázó jelenetére. Az eredmény félelmetes és utánozhatatlan: két repülőgép szárnyán egyensúlyozva egy karácsonyfát formáz meg bátor segítőivel, akik között úgy tűnik, magyarok is vannak - legalábbis a videó stáblistája szerint:

Magyar nevek a videóban Forrás: Youtube

Íme, a bravúros videó, ami szerintünk az egyik legjobb Van Damme-mém:

A legütősebb mém - itt a székely Van Dammehttp://www.life.hu/szorakozz/20131122-a-legviccesebb-parodiak-jean-claude-van-damme-volvos-kamionreklamja-utan.htmlTolató kamionok között spárgázott Van Dammehttp://www.life.hu/szorakozz/20131114-jeanclaude-van-damme-akciohos-a-volvo-reklamjaban-ket-kamion-oldaltukren.htmlGeszti kilép az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131218-geszti-kilep-az-x-faktorbol.htmlNői szíveket dobogtatott Hugh Jackmanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131218-hugh-jackman-ausztral-szinesz-az-ausztral-tengerparton-mutatta-meg-kidolgozott-felsotestet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.