Miley Cyrus fotó törölköző fürdés selfie zuhanyzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tinisztár Wrecking Ball klipje óta sokkal több csupasz bőrfelülethez szoktunk. Ehhez képest az énekesnő meglehetősen visszafogottan zuhanyzott most - a kép tanúsága szerint.

Fürdés után örökítette meg magát Miley Cyrus. A legtöbbször provokálóan sok bőrt mutató énekesnő ezúttal - magához képest - visszafogta magát: smink nélkül, egy törölközőbe csavarva öltötte ki nyelvét a kamerának. A jellegzetes pofavágás tehát ezúttal sem maradt el, Miley pedig nemrég egy interjújában elárulta, miért nyújtja ki a nyelvét minden egyes fotóján.

Forrás: Instagram/Miley Cyrus
Miley Cyrus ismét levetkőzött (18+)http://www.life.hu/legykepben/20131006-sinead-o-connor-kiakadt-miley-cyrus-enekesno-ismetelt-pucerkodasan.htmlMelleivel jótékonykodik Miley Cyrushttp://www.life.hu/szorakozz/20131217-miley-cyrus-amerikai-enekesno-twitteren-mutogatta-pucer-melleit-csatlakozott-a-free-the-nipple.htmlMegvan Miley Cyrus legújabb pasijahttp://www.life.hu/szeress/20131010-miley-cyrus-liam-hemsworth-theo-wenner-aki-a-rolling-stone.htmlMit (nem) nyal Miley Cyrus?http://www.life.hu/life/galeria/20130910-miley-cyrus-mindent-nyal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.