Videoklipjével csajozik Lali

Forrás: RTLKLUB -
szex videoklip csajozás Éjjel-nappal Budapest Lali
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest hóbortos szereplője Lalipop című dalával ostromolja a női szíveket.

Lali videoklipje pár nap alatt hatalmas látogatottságot ért el. A csajok imádják a vicces nótát, ezért a bohókás fiú máris kapva kapott az alkalmon és sorra zsebeli be az lányoktól érkező ajánlatokat.

Forrás: RTLKLUB
És hol van a férfi? Megnéztük A nimfomániást (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20140117-lars-von-trier-a-nimfomanias-cimu-film-ismertetese-a-hazai-premier-kapcsan.htmlJared Leto meztelenülhttp://www.life.hu/szorakozz/20140114-jared-leto-amerikai-enekest-es-szineszt-terry-richardson-fotografus-fotozta-meztelenul.htmlOscart kaphat DiCaprio?http://www.life.hu/szorakozz/20140116-megvannak-az-oscar-dij-jeloltjei.htmlMalacka a futópadon - Cuki videó!http://www.life.hu/szorakozz/20140116-egy-foltos-nagy-hasu-malacka-felpattant-a-futopadra-es-kemeny-edzesbe-kezdett.htmlRégi szereplő tér vissza a Barátok köztbehttp://www.life.hu/szorakozz/20140115-illes-vanda-visszater-a-baratok-koztbe-ahol-eletmento-szerep-var-ra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.