Néhány különleges meglepetést és programot tartogat ez a hétvége, szemezgess a Life.hu-val!

Első országos selfie-csókverseny
2014. február 14-15.

Közvetítsd Valentin-nap legjobb csókját és irány Párizs! Egy magyar startup fejlesztésének köszönhetően a világon először hazánkban szerveznek élő, video-streamingen alapuló csókversenyt! Az ingyenes ANGL alkalmazással selfie-ző szerelmesek okostelefonos közvetítéseit az egész országból, sőt a határon túlról is várják. A nézők, szurkolók, barátok a legjobb streameket “Echo”-kal jutalmazhatják, a nyertes szerelmeseket pedig csókjuk egy hosszú hétvégére Párizsba repíti.

Forrás: Thinkstock

Száguldás, F1, szerelem
2014. február 14.

Vajon milyen érzés lehet átélni a száguldást egy F1-es versenyautó volánja mögött? Ha ezt a kedveseddel együtt szeretnéd kipróbálni, ajándékozz páros élményautózást Valentin-napra – és tegyétek meg az öt kört úgy, mint Hamilton vagy Vettel! Töltsd le a kupont és irány a Kakucs Ring pályáján, illetve a tököli reptéren csak rátok várakozó LOTUS formula versenyautó ülése!

Tészta- és Fánksütő Verseny Csömörön
2014. február 15.

Ha egy buta szóviccel szeretnék élni: ettől a gasztrorendezvénytől még senkinek sem lett csömöre… A finomságokat bemutatják, versenyeztetik, de ami a látogatók számára a legérdekesebb: kóstolóként is kínálják majd. A fánkok és a sütemények mellett a különböző házi lekvárokba is belenyalhatunk. És persze egész nap hagyományőrző programokkal is szórakoztathatjuk magunkat, ha már eléggé megtömtük a hasunk!

Bálint-nap Noszvajon
2014. február 15.

Ez a hétvége minden bizonnyal a legtöbb helyen a szerelem ünnepléséről fog szólni, hiszen a világ legmegosztóbb ünnepére kerül sor. A Valentin-napot lehet szeretni vagy utálni, de elkerülni semmiképpen. Noszvajon sem lesz ez másként, de a szervezők egy giccsmentes programsorozatot ígérnek. Nemcsak a szerelmeseket várják szombaton, hanem a barátokat, rokonokat is, hiszen a szerelem és a szeretet jegyében hirdették meg a rendezvényt. Különböző állomásokat állítanak fel, amelyek nemcsak a kikapcsolódásról gondoskodnak, de a község is bemutatkozik.

Forrás: Thinkstock

Ennio Morricone a magyarokat választotta!
2014. február 15.

A világhírű zeneszerző és karmester európai turnéján a magyar Modern Art Orchestrával lép fel, ráadásul a koncertsorozat megszervezését egy magyar koncertszervező cégre bízta. A turné február elején indul Párizsban, majd Prága, Berlin, Zürich után a budapesti állomás 2014. február 15-én lesz a Papp László Sportarénában. A nagyszabású produkciót a rajongók ezek után Bécsben láthatják és hallhatják, majd áprilisban Münchenben, Luxemburgban, Brüsszelben, Amszterdamban és Kölnben.

 
Fábián Juli és Zoohacker
2014. február 17.

A különleges duó 2011-ben alakult és azóta rendkívüli népszerűségre tettek szert. Különleges hangzásukat az garantálja, hogy a hagyományos zenei elemeket bátran keverik a modern stílusjegyekkel. Itthon az ismertséget a Like a Child című daluk hozta meg, mellyel 2012-ben az Eurovíziós válogató hazai döntőjébe kerültek. Hétfőn este a Művészetek Palotájában adnak különleges koncertet a jól ismert dalokkal és meglepetésekkel!

(Támogatott tartalom)