kulturális programajánló versenyautó fesztivál csókolózás koncert valentin 2014 gasztro Ennio Morricone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány különleges meglepetést és programot tartogat ez a hétvége, szemezgess a Life.hu-val!

Első országos selfie-csókverseny
2014. február 14-15.

Közvetítsd Valentin-nap legjobb csókját és irány Párizs! Egy magyar startup fejlesztésének köszönhetően a világon először hazánkban szerveznek élő, video-streamingen alapuló csókversenyt! Az ingyenes ANGL alkalmazással selfie-ző szerelmesek okostelefonos közvetítéseit az egész országból, sőt a határon túlról is várják. A nézők, szurkolók, barátok a legjobb streameket “Echo”-kal jutalmazhatják, a nyertes szerelmeseket pedig csókjuk egy hosszú hétvégére Párizsba repíti.

Forrás: Thinkstock

Száguldás, F1, szerelem
2014. február 14.

Vajon milyen érzés lehet átélni a száguldást egy F1-es versenyautó volánja mögött? Ha ezt a kedveseddel együtt szeretnéd kipróbálni, ajándékozz páros élményautózást Valentin-napra – és tegyétek meg az öt kört úgy, mint Hamilton vagy Vettel! Töltsd le a kupont és irány a Kakucs Ring pályáján, illetve a tököli reptéren csak rátok várakozó LOTUS formula versenyautó ülése!

Tészta- és Fánksütő Verseny Csömörön
2014. február 15.

Ha egy buta szóviccel szeretnék élni: ettől a gasztrorendezvénytől még senkinek sem lett csömöre… A finomságokat bemutatják, versenyeztetik, de ami a látogatók számára a legérdekesebb: kóstolóként is kínálják majd. A fánkok és a sütemények mellett a különböző házi lekvárokba is belenyalhatunk. És persze egész nap hagyományőrző programokkal is szórakoztathatjuk magunkat, ha már eléggé megtömtük a hasunk!

Bálint-nap Noszvajon
2014. február 15.

Ez a hétvége minden bizonnyal a legtöbb helyen a szerelem ünnepléséről fog szólni, hiszen a világ legmegosztóbb ünnepére kerül sor. A Valentin-napot lehet szeretni vagy utálni, de elkerülni semmiképpen. Noszvajon sem lesz ez másként, de a szervezők egy giccsmentes programsorozatot ígérnek. Nemcsak a szerelmeseket várják szombaton, hanem a barátokat, rokonokat is, hiszen a szerelem és a szeretet jegyében hirdették meg a rendezvényt. Különböző állomásokat állítanak fel, amelyek nemcsak a kikapcsolódásról gondoskodnak, de a község is bemutatkozik.

Forrás: Thinkstock

Ennio Morricone a magyarokat választotta!
2014. február 15.

A világhírű zeneszerző és karmester európai turnéján a magyar Modern Art Orchestrával lép fel, ráadásul a koncertsorozat megszervezését egy magyar koncertszervező cégre bízta. A turné február elején indul Párizsban, majd Prága, Berlin, Zürich után a budapesti állomás 2014. február 15-én lesz a Papp László Sportarénában. A nagyszabású produkciót a rajongók ezek után Bécsben láthatják és hallhatják, majd áprilisban Münchenben, Luxemburgban, Brüsszelben, Amszterdamban és Kölnben.


Fábián Juli és Zoohacker
2014. február 17.

A különleges duó 2011-ben alakult és azóta rendkívüli népszerűségre tettek szert. Különleges hangzásukat az garantálja, hogy a hagyományos zenei elemeket bátran keverik a modern stílusjegyekkel. Itthon az ismertséget a Like a Child című daluk hozta meg, mellyel 2012-ben az Eurovíziós válogató hazai döntőjébe kerültek. Hétfőn este a Művészetek Palotájában adnak különleges koncertet a jól ismert dalokkal és meglepetésekkel!

(Támogatott tartalom)

7 irodalmi klasszikus szerelmeseknek és álmodozóknakhttp://www.life.hu/kult/20140212-7-irodalmi-klasszikus-szerelmeseknek-es-almodozoknak.htmlEzúttal nem a könyvesboltok polcain, hanem saját kis házi könyvtáramban kutakodtam nektek olvasnivalóért. Csodás klasszikusokat ajánlok a szerelmesek (és álmodozók) hétvégéjére.Kult--Édes csókok, gáláns ajándékok hétvégéje jönhttp://www.life.hu/kult/20140212-kulturalis-programajanlo-februar-13-es-17-kozott.htmlNéhány különleges meglepetést és programot tartogat ez a hétvége, szemezgess a Life.hu-val!KultÓvakodj a mosolytalan idegenektől!http://www.life.hu/kult/20140131-filmkritika-a-nemet-doktor-ovakodj-a-mosolytalan-idegenektol.htmlVágy. Befolyásolás. Bűn. Büntetés. Ha feltáratlanul hagyod a múltat, az megmérgezi a jelenedet. Örök érvényű igazság a mozivásznon, egy közelmúltban játszódó tragikus történelmi thrillerben.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.