Balaton Sound fesztivál hosszabbítás együttes Volt Fesztivál 2014 Gerendai Károly Sziget 2014 Artic Monkeys
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Arctic Monkeys zenekar a Szigetre nem tud jönni, ezért a VOLT Fesztiválon lépnek fel, amelynek programját az együttes miatt meghosszabbították.

Az idei Brit Awards-győztes Arctic Monkeys, miután a Sziget időpontjában nem lesz Európában, a VOLT Fesztiválon lép színpadra. Az egész régióban kizárólag Magyarországon lép fel a csapat, várhatón több tízezren érkeznek majd Sopronba erre a hétvégére. A VOLT így egy nappal hosszabb lesz.

Forrás: AFP/Andrew Cowie

"Gyakran előfordul, hogy nemzetközi sztárok más periódusban turnéznak Európában, mint amikorra mi szeretnénk meghívni őket. Mivel a fesztiválportfoliónk ma már szinte az egész nyarat lefedi, sok esetben ilyenkor fel tudjuk ajánlani, hogy a Sziget helyett a VOLT-ra, vagy éppen a Balaton Soundra jöjjenek, és ugyanez fordítva is igaz"

„Természetes, hogy egy Arctic Monkeys nagyságrendű produkciót elsősorban a Szigetre próbáltunk elhozni idén is, hiszen a csapat rajongói – itthonról és külföldről – biztosan megtöltenék a nagyszínpadunk egész küzdőterét. Amikor eldőlt, hogy mégsem jó nekik a Sziget időpontja, szerencsére ki tudtuk használni a portfoliónk lehetőségeit és nem kellett lemondani róluk. Így most örömmel jelenthetjük, a hazai közönség Magyarország második legjelentősebb fesztiválján, a VOLT-on napjaink talán legfontosabb és legaktuálisabb bandájával találkozhat"

Az Arctic Monkeys személyében nemcsak a VOLT történetének legnagyobb világsztárja érkezik Sopronba, de kétségkívül ők ma Európa legfontosabbnak számító rockbandája is.

A héten indul a jegyértékesítés a VOLT-ra

A várható nagy érdeklődés miatt március 7-én, pénteken déli 12 órakor Magyarországon és több európai országban elindul a jegyértékesítés.
Mi lesz a Bosszúállók 2. forgatásával?http://www.life.hu/kult/20140306-scarlett-johansson-amerikai-szineszno-terhessege-miatt-borul-a-bosszuallok-2-forgatasi-menetrendje.htmlFoghatják a fejüket a Bosszúállók 2. című film készítői, amelynek forgatási munkálatai a jövő hónapban kezdődnek el. És amelybe nevezetesen a terhességét nemrég bejelentő Scarlett Johanssont szerződtették.Kult--Gyorsan fogynak a Sound-jegyekhttp://www.life.hu/kult/20140305-a-balaton-sound-nyari-balaton-melletti-fesztivalra-rekordgyorsasaggal-fogynak-a-jegyek.htmlRekordidőn belül gazdára találtak az egyik legnépszerűbb nyári fesztivál, a Balaton Sound elővételben kapható jegyei.KultMTI/Mohai BalázsEzen a hétvégén keresd a nőt!http://www.life.hu/kult/20140304-kulturalis-programajanlo-marcius-5-es-9-kozott-a-nonap-jegyeben.htmlElsősorban női előadókat és alkotókat mutatunk be, de azért ajánlunk hozzá remek zenészpasikat és egy csodás vacsorát is...Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.