A swing királya a rajongók legnagyobb örömére november 2-án Budapesten koncertezik.

Szupersztárok érkeznek MagyarországraKylie Minogue október 18-i budapesti koncertje után Michael Bublé is fellép nálunk, miután újabb helyszínekkel bővítette európai turnéját, így Budapest is belefért a koncertlistájába. Köszönjük! A világhírű énekes november 2-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában – írja az MTI.

Forrás: AFP

Michael Bublé néhány óra alatt felforrósította a Facebook oldalakat. Több száz rajongó posztolta szinte azonnal, hogy kedvence Budapestre látogat. "Ha kell, nem eszünk, de a Bublé-koncertre megyünk" - írta egy lelkes rajongó. Először csak a fanklub tagok vehetnek jegyet és csütörtöktől indul a teljes körű jegyárusítás. 

Addig is egy videoklip, amitől te is kedvet kapsz a koncerthez!

Bublé 2001-ben adta ki bemutatkozó albumát, a BaBalu-t, amellyel bekerült a kanadai és a brit albumlista első tíz helyezettje közé, a világhírnevet pedig négy évvel későbbi It's Time című lemeze hozta meg. A Call Me Irresponsible (2007) a brit és az amerikai listát egyaránt vezette, a 2009-es Crazy Love három nap után állt az amerikai lista élére és két hétig ott maradt. Három évvel ezelőtti karácsonyi CD-je, a Christmas öt héten át szerepelt az amerikai Billboard lista tetején, legutóbbi, 2013-as munkája, a To Be Loved zsinórban negyedik listavezető albuma.
A négyszeres Grammy-díjas énekes, dalszerző még csak 38 éves, de már több mint 50 millió albumot adott el, koncertjei világszerte telt házzal zajlanak, 2010-2012-es turnéján több mint 2 millió rajongó látta műsorát.