Ez aztán a hidegzuhany! Szinetár nélkül többet ér Bereczki

Fotó: Mudra László - Origo -
gázsi Bereczki Zoltán Szinetár Dóra fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy két évvel a szakításukat követően Bereczki Zoltánt már jobban kedvelik az emberek, hiszen gázsijukat tekintve a páros együtt kevesebb pénzt visz haza, mint amikor Zoli egyedül megy koncertezni - írta meg a Blikk.

Mára elfogadták a nézők azt, ami két éve sokkhatásként érte őket, és már nem akarják azt hinni, hogy egyszer még újra összejöhet az egykor ünnepelt sztárpár.

Képünk egy régebbi Szily Nóra interjúhoz készült! Fotó: Mudra László - Origo

"A félplaybackes fellépések olcsóbbak, mint amikor szólóban, zenekarral mennek fellépni" - árulta el a Blikknek Ferenczi Orsolya, a páros menedzsere. "Míg Dóri négy zenésszel ötven percet, addig Zoli hét zenésszel két órát koncertezik. Érthető, hogy ez utóbbi a drágább. Azonban tény, hogy már egyre kevesebb közös fellépésre hívják őket, a szólómegkeresések viszont gyarapodnak."

Az egész Balatonon buli lesz nyáron és ősszelhttp://www.life.hu/kult/20140515-nagyon-balaton-rendezvenysorozat-az-egesz-balatonon-2014-junius-6-tol-oktoberig.htmlElvonult felőlünk Yvette, a ciklon és átadja a helyét a napsütésnek, lehet nyárra tervezgetni! Hosszabb lesz és kibővült a II. Nagyon Balaton rendezvénysorozat, az idén június 6-tól egészen október közepéig tart.KultOrigoVáratlanul meghalt a svéd Oscar-díjas rendezőhttp://www.life.hu/kult/20140514-varatlanul-meghalt-a-rodriguez-nyomaban-cimu-tavaly-oscar-dijat-nyert-dokumentumfilm-sved-rendezoje.htmlMalik Bendjelloul, a Rodriguez nyomában című, tavaly Oscar-díjat nyert dokumentumfilm rendezője mindössze 36 éves volt. Nem tudni, hogyan halt meg.Kult--Nicole Kidman arcával indult a filmfesztiválhttp://www.life.hu/kult/20140514-kezdodik-a-2014-es-cannes-i-filmfesztival-nicole-kidman-botoxolt-arcaval-nepszerusiti-legujabb.html67. alkalommal gurítják le Cannes-ban a vörös szőnyeget, amelyen május 25-ig parádézhatnak sztárjaink.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.