Az egész Balatonon buli lesz nyáron és ősszel

Forrás: FB Balaton Sound -
buli Nagyon Balaton pmsza fesztivál B My Lake fesztivál Balaton rendezvény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elvonult felőlünk Yvette, a ciklon és átadja a helyét a napsütésnek, lehet nyárra tervezgetni! Hosszabb lesz és kibővült a II. Nagyon Balaton rendezvénysorozat, az idén június 6-tól egészen október közepéig tart.

Amíg tavaly az augusztus 20-i nemzeti ünnep körüli napokra korlátozódott a Nagyon Balaton kínálata, addig idén június 6-tól októberig zajlanaka jobbnál jobb programok az egész régióban.
A tavaly debütált B my Lake és STRAND – Nagyon Zene Fesztivál mellett több új rendezvényt
indítanak útjára. Kapcsolódott a csaknem 20 eseményt felvonultató programhoz a Művészetek Völgye, az ARTplacc, a KULTKIKÖTŐ és a MasterCard Balaton Sound is, de lesznek sportesemények és képzőművészeti programok is.

Forrás: FB Balaton Sound

Június 6-án Tihany és Szántód között a Balaton közepén kapcsolódik össze két komp, amelyen a Csík zenekar ünnepi koncertjével, a Balatoni Hajózási Zrt.-vel közösen nyitja meg a Nagyon Balaton-t.

Egy héttel később Siófok Fő terén indul el az interaktív VB-Terasz, ahol nemcsak meccset nézni és szurkolni lehet, de különféle sportprogramok is várják a közönséget. A nyár során három alkalommal, három helyszínen – Fonyódon, Siófokon és Révfülöpön – jelentkezik a Nagy Csobbanás című ingyenes, családi fesztivál, ahol koncertek, sportprogramok, játékok várják a családokat.

Augusztus 8-án Omega Oratórium címmel Kóbor János és zenésztársai egy izgalmasnak ígérkező koncertet mutatnak be a siófoki Kálmán Imre Szabadtéri Színpadon, a legnagyobb Omega-slágerekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.