Budapest Park focivébé WestEnd City Center fociVB Millenáris Park Jégkert Szabadság tér világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan a címvédő Spanyolország már elbúcsúzott tőlünk, illetve a brazíliai világbajnokságtól, dübörögnek tovább a jobbnál jobb meccsek. Ahogy szorul a hurok a nemzetek nyaka körül, úgy lesznek egyre izgalmasabbak az összecsapások, melyeket neked is muszáj a szabadban, többszáz focirajongó között nézned! Íme a Life.hu terasztippjei!

Westend tetőterasz

Ha minél magasabbról szeretnéd követni a bajnokságot, a Westend tetőkertje az ideális választás a számodra. Érkezz időben, jóval a meccsek kezdete előtt, és akkor választhatsz, hogy a lelátón, a sörpadokon, székeken, vagy a fűben szeretnél ülni. Az ezer fő befogadására alkamas területre ugyan nem vihetsz be sört vagy üdítőt, de bent 450-500 forintért hozzájuthatsz ehhez a focinézéshez elengedhetetlen nedűhöz. Ha pedig megéhezel, ínycsiklandó hamburgerek közül is választhatsz.

/1406/Weste201461820437

Budapest Park

Ha épp az egyik imádott bandád lép fel a Budapest Parkban, akkor sem kell lemondanod kedvenc válogatottad meccséről. A Park ugyanis kimondottan erre az alkalomra hozta létre a Sörkert elnevezésű területet, ahol minden rajongót hideg sörrel (Soproni, Heineken), finom ételekkel, óriás kivetítővel, babzsákokkal, csocsóasztalokkal és sörpadokkal várnak. 200-300 emberrel közösen szurkolni a Rákóczi híd pesti hídfőjénél pedig hatalmas élmény.

A Life.hu extra tippje:

Figyeld a Budapest Parkra érvényes italakciókat, mert a második félidőben olcsóbb a sör!
/1406/Budap2014618172822

Szabadság tér

Itt nem leszel asztalokhoz, sörpadokhoz vagy széksorokhoz kötve, mindenki a hatalmas füves területből csíphet ki magának egy talpalatnyi részt.

A világbajnokság időszaka alatt itt nem csak meccsnézésre van lehetőség, hiszen a szervezők az összecsapások között rövid animációs filmeket vetítenek, a szünnapokon pedig kertmozival várják a nem csak focirajongókat. A Szabadság téren elhelyezett 30 négyzetméteres óriáskivetítő előtt a perec és a kürtőskalács mellett természetesen a sör a legkelendőbb termék, de a hamburgerimádóknak sem kell lemondaniuk kedvenc étkükről.

/1406/Szaba2014618172759

Millenáris Park

A budai lakosoknak sem kell feltétlenül Pestre zarándokolniuk, hogy kivetítőn nézhessék a vébé meccseit. A Millenáris Park valódi brazil hangulattal várja az érdeklődőket, kis mini-Brazíliát varázsolnak a II. kerületi placcra.

Óriáskivetítőt, brazil táncbemutatókat, igazi dél-amerikai varázst és gyermekprogamokat ígérnek, azonban a Fogadó épületében még nem készült el a tervezett vásznas megoldás, így egyelőre nyugágyas, pados, lazulós módon tekinthetők meg a csoportmérkőzések.

/1406/Mille2014618201941

Jégkert

Ha nem szeretsz a fűben ülni, és jobban kedveled a fedett helyeket, a Jégkert a tökéletes választás a számodra. A Budai Sörkertben kilenc hatalmas tévé, két óriáskivetítő, pincérhívó lampionok, mobilos étel-ital rendelés, vébéjáték, függőágyak, relaxsátor, kényelmes fekvőhelyek, hamburgerek, sör és jókedv várja a focirajongókat. Ide azonban nem elég, ha csak berontasz és lerogysz, mindenképpen érdemes asztalt foglalnod!

/1406/J_gke2014618202456

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.