Így néz ki most a Macskajaj Dadanja - „Pittbull" egészen kikupálódott

Dadan Karambolo Macskajaj Balkán Zare Destanov Emir Kusturica gengszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az emlékezetes kultfilm egyik legjellegzetesebb alakját, a Dadan Karambolót alakító Srdjan Todorovicot kutattuk fel nektek. Felismernétek?

Legutóbb a Macskajaj Zaréját mutattuk meg, aki a filmszerep óta nagyot változott. Most pedig egy újabb leleplezés következik. Emir Kusturica filmje tele volt különleges karakterekkel, akik mindegyike beleillett a '90-es évek balkáni feelingjének keserédes világába. Dadan volt a filmben a negatív szereplő, aki leleményesen próbált kakas lenni a szemétdombon. A gengszter karakter, akire mégsem lehetett haragudni, hiszen tőle származik az egyik felejthetetlen filmes nóta a „Pitt Bull Terrier".

A Dadant játszó Srdjan Todorovic azóta számtalan filmben brillírozott. Közösségi oldalán rengeteg kép látható a filmszerepeiből. Mi pedig azt mutatjuk meg nektek, hogyan néz ki most a színész, aki az életben sokkal kedvesebb, mint a Macskajajban volt.

Forrás: facebook/Srdjan Todorovic

Forrás: facebook/Srdjan Todorovic

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.