Till Attila Tiszta szívvel munkacímű második nagyjátékfilmjének forgatása szeptember 8-án elindult. 38 napig dolgoznak számos budapesti helyszínen.

Till Attila sokoldalú személyiség. Nemcsak remek műsorvezető, de a filmes szakmában is megmutatta már, mire képes. Első filmje a Pánik volt, első rövidfilmje pedig a Csicska, mindkettő nagy sikert aratott külföldön is. Most pedig már második nagyjátékfilmjén dolgozik. A főszerepekben Thuróczy Szabolcs, Balsai Móni, Fenyvesi Zoltán kerekesszékes maratonfutó bajnok és az SZFE-n végzős Fekete Ádám lesz láthatók. 

Forrás: A Company Hungary/Stalter György

A film alapkérdése az, hogy nagyobb bűn-e elhagyni egy fogyatékkal született gyereket vagy bérgyilkosként mocskos gengsztereket kivégezni. Az akciódús történet középpontjában lévő húszéves fiú, a haverja és egy volt tűzoltó mindennél jobban retteg, hogy teljesen feleslegesek a társadalom számára. Amikor kiderül, hogy az alvilág számára is azok, akkor aztán igazán bevadulnak.

Forrás: A Company Hungary/Stalter György

A film forgatókönyvét Tilla írta, a producerek Stalter Judit, Rajna Gábor és Sipos Gábor, az operatőr Juhász Imre, a látványtervező pedig Ágh Márton. A filmet az A Company Hungary forgalmazza Magyarországon, és várhatóan 2015 őszén lesz a mozibemutató.

"Engem izgat a dráma. Az hoz igazán tűzbe. Sokan az alkatom kapcsán félreértik, és azt hiszik, hogy én egy vígjátéki figura vagyok, de azt gondolom, hogy az, hogy valaki könnyed, és nem búvalbélelt - attól még érdekelhetik a drámák. Még akkor is, ha a nap túlnyomó részében alapvetően pozitív, mint ahogy az is vagyok" - nyilatkozta anno Tilla a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának.
 
A teljes interjút IDE kattintva tudod elolvasni!