Megerősítették a hírt: Colin Farrell lesz a sikersorozat folytatásának főszereplője. Alig várjuk!

Végre kiderült, ki lesz a True Detective (A törvény nevében) sorozat második évadának egyik főszereplője. Colin Farrell a The Sunday Worldnek adott interjújában árulta el: „Velem készítik a második évadot. Nagyon izgatott vagyok."

Forrás: AFP/Vivien Killilea

A további szereplők kilétét azonban még mindig homály fedi: a sorozat készítője, Nic Pizzolatto négy fő karaktert említett, ám róluk egyelőre semmit sem tudni. A forgatási munkák a következő hónapokban kezdődnek, Colin Farrell szerint pedig csak pár hónapig fog tartani: „Nyolcrészes lesz és nagyjából 4-5 hónap alatt be is fejezzük. Keveset tudok róla, de az biztos, hogy valahol Los Angeles környékén fogunk dolgozni. Ez azért jó, mert így otthon maradhatok és láthatom a gyermekeimet" – tette hozzá a színész. A True Detective második évada várhatóan jövő nyáron kerül a mozikba.

Amit a True Detective-ről tudnod kell
Bár az Emmy-gála egyik legnagyobb esélyesének tartották az HBO sikersorozatát, a Matthew McConaugheyvel és Woody Harrelsonnal forgatott True Detective végül mégsem kapott díjat – hiába tartották az egyik legerősebbnek a Louisanában játszódó történetet. Az első évad két nyomozó (McConaughey és Harrelson) múltjáról szól, akik 17 éve együtt dolgoztak egy prostituált meggyilkolásának ügyében. A kihallgatásokkal felelevenedik a múlt – a nyomozás pedig új fordulatot vesz.