Fenntartásokkal fogadták a rajongók az HBO bejelentését: Colin Farrell mellett Vince Vaughn lesz a True Detective (A törvény nevében) második évadának új karaktere.

Hosszas várakozás után végre az HBO is megszólalt a True Detective (A törvény nevében) nagyon várt második évadának szereplőgárdájával kapcsolatosan. Ahogyan azt már korábban a Life.hu is megírta, az egyik főhős Colin Farrell lesz, aki – mint nemrég kiderült – a korrupt felettesei és egy maffiózó markában őrlődő Ray Velcoro nevű nyomozót fog alakítani.

Forrás: AFP

Az HBO a napokban hozta nyilvánosságra a másik főszereplőjének nevét: a vígjátékszínész Vince Vaughn egy Frank Semyon nevű exbűnöző bőrébe bújik, akinek épp akkor gyilkolják meg egy fontos üzletfelét, amikor maga mögött hagyná az alvilágot és végre törvényes vállalkozásba fogna. Társa halála miatt azonban veszélybe kerül az eddig felépített birodalma...

A további szereplők neveit egyelőre nem hozták nyilvánosságra, a vélekedések szerint azonban sejthető, hogy egy női tagja is lesz a rendőrnyomozóknak. Kíváncsian várjuk.

Zúdult a kommentáradat Vince Vaughnra
A rajongók kétkedve fogadták Vince Vaughn hírét: „Így már biztosan nem fogom nézni jövőre a True Detective-et."„Elfogytak Vince Vaughn nem vicces vígjátékai?" – írta néhány kommentelő a The Huffington Poston. Mások nem ennyire elutasítóak: „Nyitott maradok Vaughn felé, remélem, nem él vele vissza."