A legnagyobb sztárok együtt forgattak videoklipet

Forrás: Kallo Peter -
Bereczki Zoltán klipforgatás Király Linda Játékkészítő Radics Gigi Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindultak az év legnagyobb színházi produkciójának, a Játékkészítő című darabnak a munkálatai. Az első lépés egy klipforgatás volt, amelyben együtt énekel majd Bereczki Zoltán, Radics Gigi és a Király testvérek.

Ahogy a Life.hu is megírta, Alföldi Róbert lesz a főszereplője a Játékkészítő című színházi zenés akciómesének, amelynek alkotói egy Broadway szuperprodukcióhoz hasonló színdarabot álmodtak meg. A első lépés a színdarabot népszerűsítő klip forgatása volt, amelyben a szereplők együtt hallhatóak, láthatóak majd.

Forrás: Kallo Peter

Az „álmodd meg a csodát" című klip Radics Gigi, Bereczki Zoli, Király Linda és Király Viktor szereplésével készült. A klipforgatáson három szerencsés rajongó a kulisszák mögé is benézhetett és találkozhatott kedvenceivel. A sztárok örömmel fogadták a vendégeket.

Nestroy-díjat kaphat Alföldi Róberthttp://www.life.hu/kult/20141001-alfoldi-robert-rendezo-az-x-faktor-mentora-nestroy-dij-jelolest-kapott-anyam-kleopatra-cimu-eloadas.htmlA legjobb osztrák állami színházi előadás kategóriában Nestroy-díj-jelölést kapott az Alföldi Róbert Anyám, Kleopátra című előadása.KultRTLKLUBKurta Niké és Surányi Áron a Terápia újoncaihttp://www.life.hu/kult/20140929-kurta-nike-szineszno-es-suranyi-aron-az-hbo-sorozatanak-a-terapianak-az-ujonc-szereploi.htmlHamarosan indul a Terápia nagysikerű sorozat második évada. Mácsai Pál a pszichológus szerepében újra várja az izgalmasabbnál izgalmasabb páciensek történetét.Kult--Támadnak a törpékhttp://www.life.hu/kult/20141001-kulturalis-programajanlo-oktober-2-es-8-kozott.htmlNemcsak a nyár, hanem a szeptember is gyorsan elsuhant. Lassan előkerülnek a forró csokis bögrék, a csizmák és a vastag kabátok. De a jó hír az, hogy az október is tartogat még szuper programokat, kültéren és beltéren egyaránt!KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.