Jó hírünk van a Szex és New York rajongóinak. Úgy tűnik ugyanis, hogy lesz harmadik rész a filmből. Az egyik szereplő a közelmúltban elszólta magát...

Eddig is úgy tudtuk, hogy az alkotók mindenképpen szeretnék folytatni a Szex és New York filmeket, hivatalosan azonban sosem jelentették be, hogy érkezne a folytatás, vagyis a harmadik rész. Mivel minden egyes eltelt perccel egyre csak öregszenek a szereplők, a rajongók titkon már le is tettek arról, hogy valaha is viszont láthatják kedvenceiket a mozivásznon.

Forrás: AFP

Most azonban úgy tűnik, van mire várni. Jennifer Hudson ugyanis, aki Carrie asszisztensét alakította az első filmben, egy interjúban elárulta, nemrég megkeresték őt a filmmel kapcsolatban - írja az Eonline. Ebből pedig most mindenki arra következtet, hogy megkezdődtek a tárgyalások, vagyis hamarosan érkezik a folytatás. Mi már nagyon várjuk!

Élet a Szex és New York előtt:
Nehéz volt elengednünk Carrie Bradshaw-t. A két Szex és New York mozifilm sem kárpótolt bennünket, mert hiányzott nekünk a négy grácia. Milliók így voltak ezzel, ezért törvényszerű volt, hogy hamarosan megérkezett a hiánypótlás. Nálunk is képernyőre került a Carrie naplója, a Life.hu pedig itt írt róla korábban.