Szép Ernő Színház hospice jótékony cél színész jótékonysági akció beteg gyermek előadás Dóri Ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szép Ernő Színház fiatal tehetségei egy jótékonysági program keretén belül gyűjtést rendeznek, hogy beteg kis társaikat segítsék.

A fiatal, szárnyaikat bontogató színészek a Szemem Fénye Alapítványnak szeretnének segíteni, akik gyermekbeteg-szállítással és hazánk első gyermek hospice házának működtetésével foglalkoznak.

Forrás: Szép Ernő Színház

„Egy gyerekműsorprogramra készülünk Újpesten, a Gyermek és Ifjúsági Házban. 2014. október 9-én és 10-én, csütörtökön illetve pénteken, mindkét napon 14 órától 20 óráig. Belépő nincs, viszont több frekventált helyen helyeznénk el gyűjtő urnákat, dobozokat, és az így összegyűlt javakat a Dóri Ház – Szemem fénye Alapítvány javára ajánlanánk fel. Bódi Beáta színésznő barátunk hívta fel erre a figyelmünket és én úgy gondoltam, szíves örömest a program mellé állunk" – mondta Szinovál Gyula, a színház vezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.