Für Anikó régi szereplő, aki a második évadban is visszatér. Kováts Adél viszont új karaktert hoz a sorozatban és felkavarja majd a Mácsai Pál által alakított Dargay András pszichológus életét.

A HBO-n vetített Terápia első évadában Für Anikó alakította a Mácsai Pál által alakított pszichológus exfeleségét, Juditot. Kováts Adél karakterével pedig egy rég elfeledett szerelem tűnik fel az orvos életében. A színésznők a forgatás kulisszatitkairól és az érzelmi viharokról meséltek.

Forrás: HBO

„András és Judit házassága teljesen megromlott, úgy döntöttek, külön folytatják életüket. A második évad kezdetén már külön élnek. Ennek ellenére megmarad közöttük a kapcsolat, hiszen valaha összetartoztak és a gyerekek is összekötik őket. A feleség talán már visszakozna, András életében azonban felbukkan egy régi-új szerelem. Ő talán már lezárta ezt a kapcsolatot, és továbblépett" – árulta el Für Anikó.

Forrás: HBO

Dargay Andrást a válást követően gyerekkori szerelmével hozza össze az élet, a különleges nőt Kováts Adél alakítja. „András és Annamária kiskoruktól egy házban nőttek fel, gyerekkori barátságból alakult ki a fiatalkori szerelem. Később a kapcsolat megszakad és csak hosszú évek után, egy véletlen folytán találkoznak újra" – árulta el az Annamarit alakító színésznő. „Sok olyan esetről tudok, amikor valaki újra összekerül gyerekkori szerelmével és jól működő kapcsolatot alakítanak ki egymással. Úgy gondolom, hogy ennek megvannak a valóságos lelki alapjai: a nagy fiatalkori szerelmek mély nyomot hagynak az emberben" – vallja Kováts Adél.

Ez történt az első évadban
Mácsai Pál karakterének szerelmi élete zátonyra fut a Terápia első évadának végén: házassága tönkremegy, páciense iránti fellángolása pedig beteljesületlen marad. Így a férfinak ötvenen túl, egy válást követően legénylakásba költözve kell az életét rendbe hoznia. A pszichológusnak ráadásul szembe kell néznie múltjával, és a nőkkel való viszonyát is tisztáznia kell.