Für Anikó és Kováts Adél a Terápia második évadában

Forrás: HBO -
Kováts Adél Für Anikó HBO Terápia (sorozat) évad szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Für Anikó régi szereplő, aki a második évadban is visszatér. Kováts Adél viszont új karaktert hoz a sorozatban és felkavarja majd a Mácsai Pál által alakított Dargay András pszichológus életét.

A HBO-n vetített Terápia első évadában Für Anikó alakította a Mácsai Pál által alakított pszichológus exfeleségét, Juditot. Kováts Adél karakterével pedig egy rég elfeledett szerelem tűnik fel az orvos életében. A színésznők a forgatás kulisszatitkairól és az érzelmi viharokról meséltek.

Forrás: HBO

„András és Judit házassága teljesen megromlott, úgy döntöttek, külön folytatják életüket. A második évad kezdetén már külön élnek. Ennek ellenére megmarad közöttük a kapcsolat, hiszen valaha összetartoztak és a gyerekek is összekötik őket. A feleség talán már visszakozna, András életében azonban felbukkan egy régi-új szerelem. Ő talán már lezárta ezt a kapcsolatot, és továbblépett" – árulta el Für Anikó.

Forrás: HBO

Dargay Andrást a válást követően gyerekkori szerelmével hozza össze az élet, a különleges nőt Kováts Adél alakítja. „András és Annamária kiskoruktól egy házban nőttek fel, gyerekkori barátságból alakult ki a fiatalkori szerelem. Később a kapcsolat megszakad és csak hosszú évek után, egy véletlen folytán találkoznak újra" – árulta el az Annamarit alakító színésznő. „Sok olyan esetről tudok, amikor valaki újra összekerül gyerekkori szerelmével és jól működő kapcsolatot alakítanak ki egymással. Úgy gondolom, hogy ennek megvannak a valóságos lelki alapjai: a nagy fiatalkori szerelmek mély nyomot hagynak az emberben" – vallja Kováts Adél.

Ez történt az első évadban

Mácsai Pál karakterének szerelmi élete zátonyra fut a Terápia első évadának végén: házassága tönkremegy, páciense iránti fellángolása pedig beteljesületlen marad. Így a férfinak ötvenen túl, egy válást követően legénylakásba költözve kell az életét rendbe hoznia. A pszichológusnak ráadásul szembe kell néznie múltjával, és a nőkkel való viszonyát is tisztáznia kell.
Színészpalánták segítenek kis társaikon http://www.life.hu/kult/20141007-a-szep-erno-szinhaz-fiatal-tehetsegei-egy-jotekonysagi-program-kereten-belul-segitenek-a-dori-haznak.html A Szép Ernő Színház fiatal tehetségei egy jótékonysági program keretén belül gyűjtést rendeznek, hogy beteg kis társaikat segítsék. Kult -- Mutasd a könyvespolcod, megmondom, ki vagy! http://www.life.hu/kult/20141004-a-konyvespolcod-sokat-elarul-a-jellemedrol-es-hogy-mikent-latod-a-vilagot.html Rengeteg portrét közzétettél már az arcodról, és most megmutatnál magadból valami mást is? Hát állj a könyvespolcod mellé, fotózd le (akár te is a képen lehetsz, de nem kötelező) - és a könyvek beszélni fognak rólad! Kult -- Elhunyt Sarah Danielle Goldberg sorozatsztár – mindössze 40 éves volt http://www.life.hu/kult/20141008-sarah-danielle-goldberg-meghalt-a-doktor-house-a-hetedik-mennyorszag-a-helyszinelok-szinesze-volt.html Szeptember 27-én, saját otthonában hunyt el a chicagói születésű színésznő, akit leginkább sorozatbeli szerepei tettek híressé. Még csak 40 éves volt. Nyugodjon békében! Kult Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.