Az E.T., a földönkívüli című Steven Spielberg-filmet legalább egyszer már mindenki látta. A barátságos, segítségre szoruló földönkívüli meséje több generációnak meghatározó élményt nyújtott. Vajon hogy festenek ma, 32 évvel a mozi bemutatása után a szereplők?

Hová jutott Drew Barrymore, Erika Eleniak és a többi szereplő az E.T.-ből? Tudd meg IDE kattintva! 

Henry Thomas (Elliott)

A film főszerepét, E.T. barátját a tízéves Henry Thomas formálta meg, aki úgy nyerte el a szerepet a meghallgatáson, hogy igazi könnyeket ejtett, miközben eljátszotta, hogy halott kiskutyáját gyászolja. Thomas azóta is folyamatosan kap szerepeket: olyan filmekben jelent meg, mint a Valmont Milos Formantől, a Psycho 4. (amelyben az ifjú Norman Batest játszotta), a Szenvedélyek viharában (Brad Pitt oldalán), a Vad lovak című Cormac McCarthy-adaptáció Matt Damonnal és Penélope Cruzzal, a New York bandái Scorsesétől vagy a Kedves John című romantikus dráma.

Forrás: AFP

A 43 éves Henry Thomas mostanság Los Angeles kertvárosi részén él feleségével és három kisgyermekével. Hiába a csendes környezet, az E.T. miatt máig „zaklatják" őt. Nemrég például egy kerti partin egy részeg zaklatta azzal, hogy érintse meg az ujját.