Így néz ki ma az E.T., a földönkívüli főszereplője

Forrás: AFP -
Henry Thomas Steven Spielberg E.T. Drew Barrymore földönkívüli főszereplő Erika Eleniak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az E.T., a földönkívüli című Steven Spielberg-filmet legalább egyszer már mindenki látta. A barátságos, segítségre szoruló földönkívüli meséje több generációnak meghatározó élményt nyújtott. Vajon hogy festenek ma, 32 évvel a mozi bemutatása után a szereplők?

Hová jutott Drew Barrymore, Erika Eleniak és a többi szereplő az E.T.-ből? Tudd meg IDE kattintva!

Henry Thomas (Elliott)

A film főszerepét, E.T. barátját a tízéves Henry Thomas formálta meg, aki úgy nyerte el a szerepet a meghallgatáson, hogy igazi könnyeket ejtett, miközben eljátszotta, hogy halott kiskutyáját gyászolja. Thomas azóta is folyamatosan kap szerepeket: olyan filmekben jelent meg, mint a Valmont Milos Formantől, a Psycho 4. (amelyben az ifjú Norman Batest játszotta), a Szenvedélyek viharában (Brad Pitt oldalán), a Vad lovak című Cormac McCarthy-adaptáció Matt Damonnal és Penélope Cruzzal, a New York bandái Scorsesétől vagy a Kedves John című romantikus dráma.

Forrás: AFP

A 43 éves Henry Thomas mostanság Los Angeles kertvárosi részén él feleségével és három kisgyermekével. Hiába a csendes környezet, az E.T. miatt máig „zaklatják" őt. Nemrég például egy kerti partin egy részeg zaklatta azzal, hogy érintse meg az ujját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.