Paul Walker nélkül is halálos az iram: Kijött a sztár utolsó filmjének előzetese

Halálos iramban 7 Paul Walker előzetes Vin Diesel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paul Walker tavaly decemberi tragikus halála után egy időre félbeszakadt a legújabb Halálos iramban film forgatása, most azonban úgy tűnik, sikerült befejezni a produkciót.

A rajongók nagy örömére nem kell már sokat várni a sorozat 7. részének premierjére. Az Egyesült Államokban április 3-án mutatják be Paul Walker utolsó filmjét.

Paul Walker is a fehér keretesek között:

Megdöbbentő halála kapcsán a Life.hu korábban olyan színészlegendákat gyűjtött össze, akik már nem élhették meg utolsó filmpremierjüket. A szomorú listát itt tekintheted meg.
Így néz ki ma az E.T., a földönkívüli főszereplőjehttp://www.life.hu/kult/20141031-az-e-t-a-foldonkivuli-cimu-sci-fi-foszereploi-henry-thomas-drew-barrymore-es-a-tobbiek-igy-neznek.htmlAz E.T., a földönkívüli című Steven Spielberg-filmet legalább egyszer már mindenki látta. A barátságos, segítségre szoruló földönkívüli meséje több generációnak meghatározó élményt nyújtott. Vajon hogy festenek ma, 32 évvel a mozi bemutatása után a szereplők?KultOrigoNa, ki lesz az új Bridget Jones? Sosem találnád ki!http://www.life.hu/kult/20141101-mivel-rene-zellweger-arca-a-plasztikai-beavatkozasoknak-hala-igen-megvaltozott-nem-jatszhatja-el-a.htmlMivel Renee Zellweger arca a plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően jelentősen megváltozott, úgy tűnik, nem játszhatja el Bridget Jones szerepét a harmadik, most készülő mozifilmben.KultVégre: Új Harry Potter novella jelent meghttp://www.life.hu/kult/20141101-j-k-rowling-uj-harry-potter-novellat-jelentetett-meg.htmlÚj Harry Potter elbeszélések jelentek meg J.K. Rowling tollából az írónő honlapján. Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.