Ryan Reynolds lánya keresésére indul - Jön A fogoly című mozifilm

Forrás: CinetelFilm -
film rejtély Rosario Dawson mozi A fogoly thriller Ryan Reynolds Atom Egoyan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy gyerek eltűnését egyszerűen nem lehet felfogni, sem elfogadni. A szülők bármit megtesznek azért, hogy hazajöjjön elveszett csemetéjük. De vajon meddig képesek várni?

Nyoma vész a 9 éves Cassandrának. Semmi jel nem utal arra, hogy elrabolták volna, és gyilkosság gyanúja sem merült fel. A kétségbeesett szülőknek fogalma sincs, egyáltalán él-e még a lányuk.

Forrás: CinetelFilm

Matthew, az apa 8 évvel később sem képes belenyugodni, hogy nem tudja, hol a kislánya, de egyszer csak üzenetet kap: Cassandrát fogságban tartják, de életben van. A férfi nyomozásba kezd egy pedofilügyekben jártas nyomozónő segítségével.

Nem a klasszikus Elrabolva-sémára számíthatunk. A film több nézőpontból is bemutatja Cassandra eltűnésének történetét, több idősíkon mozogva. Láthatjuk az előzményeket és a későbbi történéseket, így a néző szinte részt vehet a nyomozásban.

Forrás: CinetelFilm

A főszerepben az életben is apaszerepre készülő Ryan Reynolds, Rosario Dawson és Scott Speedman. Atom Egoyan gondolkodós pszicho-thrillerjét először az idei Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon mutatták be.

Nézd meg az izgalmas előzetest!

Ha tetszett az előzetes, és kíváncsi vagy a teljes filmre, játssz velünk, és nyerd meg a 65 páros mozijegy egyikét, hogy a Life.hu-val mozizhass a premier előtti vetítésen.

Premier

Bemutató: 2014. december 4.
Színes, kanadai thriller, 112 perc
Gyártó: Ego Film Arts, The Film Farm
Besorolás: 16 éven aluliak számára nem ajánlott.
Magyarországon forgalmazza: Cinetel Kft.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.