Ismerd meg Christian Grey filmes családját!

Forrás: Instagram/fiftyshadesmovie -
Christian Grey család A szürke ötven árnyalata plakát filmadaptáció Rita Ora Jamie Dornan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bemutatkozott Jamie Dornan A szürke ötven árnyalata mozibeli családja.

Ugye, már te is tűkön ülve várod, hogy 2015 februárjában megnézd a hatalmas port kavaró A szürke ötven árnyalatát? A mozifilm készítői addig sem hagyják unatkozni a rajongókat: az ultradögös előzetes után ezúttal a főszereplő Christian Grey családja mutatkozott be a nagyérdeműnek.

Forrás: Instagram/fiftyshadesmovie

A Life.hu már eddig is tudta, hogy a szadomazo szexet kedvelő férfi örökbefogadott húgát, Miát Rita Ora fogja alakítani, aki – mint a plakáton is látszik – rövid, fekete parókát öltött a film kedvéért.

Az édesanya és édesapa szerepében Marcia Gay Harden és Andrew Airlie került – ám hiába gondolnánk, az ő esetükben szó sem lesz semmiféle szexuális töltetű dologról.

Forrás: Instagram/fiftyshadesmovie
Forrás: Iinstagram/fiftyshadesmovie

Mamipornó millióknak

Az olvasók falták, a kritikusok pedig csak fanyalogtak: minden idők leggyorsabban fogyó könyvéről szóló kritikánkat ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.