Bemutatkozott Jamie Dornan A szürke ötven árnyalata mozibeli családja.

Ugye, már te is tűkön ülve várod, hogy 2015 februárjában megnézd a hatalmas port kavaró A szürke ötven árnyalatát? A mozifilm készítői addig sem hagyják unatkozni a rajongókat: az ultradögös előzetes után ezúttal a főszereplő Christian Grey családja mutatkozott be a nagyérdeműnek.

Forrás: Instagram/fiftyshadesmovie

A Life.hu már eddig is tudta, hogy a szadomazo szexet kedvelő férfi örökbefogadott húgát, Miát Rita Ora fogja alakítani, aki – mint a plakáton is látszik – rövid, fekete parókát öltött a film kedvéért.

Az édesanya és édesapa szerepében Marcia Gay Harden és Andrew Airlie került – ám hiába gondolnánk, az ő esetükben szó sem lesz semmiféle szexuális töltetű dologról.

Forrás: Instagram/fiftyshadesmovie

„Hacsak nem a fájdalom piros szobájában vagy egy meztelen testtel az arcod előtt és egy szexjátékkal a kezedben vagy, ennek a filmnek is ugyanúgy zajlott a forgatása, mint bármelyik másiké. Én pedig az anyuka vagyok. Grey mama" – magyarázta a Mona Lisa mosolyából ismert színésznő, Gay Harden.

Forrás: Iinstagram/fiftyshadesmovie
Mamipornó millióknak
Az olvasók falták, a kritikusok pedig csak fanyalogtak: minden idők leggyorsabban fogyó könyvéről szóló kritikánkat ide kattintva olvashatod.