Nem csak felejthetetlen színházi élményben, hanem mesés utazásban is részesülhetnek azok, akik a vidéki nagyvárosokból Mesebusszal érkeznek Budapestre, A Játékkészítő című popmusicalre.

Ahogy a Life.hu is megírta, december végén érkezik a budapesti Tüskecsarnokba a hazai színházi élet egyik legnagyobb szuperprodukciója, a parádés szereposztást felvonultató pop-musical, A Játékkészítő. A szervezők – gondolva azokra – akik vidékről nehezen tudják megoldani, hogy feljussanak a fővárosi előadásra, az ország 16 nagyvárosából, így többek között például Szegedről, Debrecenből, Győrből Pécsről, Miskolcról, Békéscsabáról vagy Kecskemétről úgynevezett Mesebuszokat indítanak – az IBUSZ segítségével - december 29-én és 30-án.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A Mesebuszon ezúttal nem idegenvezetők kísérik majd az utasokat, hanem már az út során színészek vagy előadóművészek repítik őket a fantázia birodalmába. A Mesebusszal érkezőknek – az előadás előtt – lehetőségük lesz még körülnézni a karácsonyi hangulatú Vörösmarty téren is, ahonnan tovább visz a busz a Tüskecsarnokba, onnan pedig az előadás végeztével indul majd haza.

Részletes információt a jegyárakról és az indulási helyekről IDE KATTINTVA találsz!