Rózsaszín Bőrönd Expedíció: a budapesti reptéren lekövérezett az expasim

Forrás: Thinkstock -
kövér Rózsaszín Bőrönd Expedíció parfüm Budapest salsa Liszt Ferenc repülőtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia vagyok, 29 éves, és sohasem vágytam kényelmes turistautakra. Azt akarom látni, hogyan élnek, szeretnek, sírnak az emberek. És minél távolabb utazom, annál messzebb vágyom. 

Itt vagyok a Liszt Ferenc reptéren. A felszállásig még van másfél órám. Irány a duty free shop.
Szóval válogatok a parfümök között. Erre besétál az egyik volt pasim. A venezuelai Elio. Hát ezt nem hiszem el! Mit csinál itt a reptéren? Salsát tanít a légikisasszonyoknak? Semmi kedvem a jópofizáshoz. Ahhoz túl boldog vagyok. Ezzel a venezuelai sráccal voltam két éve animátor Calabriában. És állandóan azzal volt elfoglalva, hogy mennyit híztam aznap. Totál kikészített. Ez a csontvázakra bukik. Nem is értem, miért nem a kórházak anorexia osztályán keresgél magának csajt. De hát tudjátok, bele voltam zúgva, nem láttam ki a fejemből. Meg ahol megjelentünk, mindenki minket bámult. Láttam, hogy marhára irigyelnek a csajok. És ez abszolút tetszett. De már rég túl vagyok rajta. Totál elmekórtani eset.

Forrás: Thinkstock

Mindenesetre jól végignézek magamon. Mert ha meglát, megint lekövérez. Hát kell ez nekem? Jaj, de utálom ezt a pasit. De pszt! Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki gyűlöletére pazarold - jut eszembe kedvenc életmódgurum tanácsa. De hát ez nem a tokiói reptér, ez Budapest, itt nincs sok esélyem, hogy elbújjak. Leguggolok a Boss polc mögé. Erre valahonnan a bejárat felől üvöltés hangzik:
- Mami! Mamiiiiiii!
Odakapom a fejem, igen, meglátott Elio, aki csak Lionak hívatta magát.
- Mami, híztál! - ordítja.

A mami Dél-Amerikában kedvest, drágát jelent, de hát csak nem mehetek oda minden utashoz, hogy ezt tisztázzam. Ráadásul most beszélgetnem kell vele, a fenébe, ezt jól elszúrtam! Odajön, megölel, szerintem inkább letapiz. Valami salsás rendezvényre jött táncikálni. Nem túl férfias egy táncikáló férfi. Szerintem. Legalábbis most már így látom.

- Mami, tudod, mi a diéta lényege? Annyit ehetsz, amennyit szeretsz, persze csak abból, amit nem szeretsz. HA-HA-HA!
És nyomatja tört magyarsággal az olcsó poénjait. Megveregeti a vállam és mondja:
- Nem baj, mami, a szépség belülről fakad! Tudod, ki mondta ezt?
Bólintok. Mert a poénjaira még emlékszem: Hasfelmetsző Jack. Szerintetek vicces? Ugye, hogy nem. Ez egy futóbolond. Már mindenki minket néz. De egyáltalán nem látom a szemükben azt a bizonyos irigykedő tekintet.
- Mami, választunk együtt valami finom parfümöt?
Ez tényleg közveszélyes. Három éve nem láttam, most összefutok vele, és parfümöt akar ajándékozni nekem?
- Hááát jó - mondom kissé zavartan.
Magamban meg azt gondolom: "Mi bajod lesz abból, Olivia, ha vesz egy jó parfümöt a régi pasid? Persze, hogy semmi." A Burberry polc felé veszem az irányt, jó drága, de hát hadd vegye meg. Közben mesélek neki Japánról, látom, nem érdekli, de hadd teljen az idő. Érdekes, hogy ilyenkor lassabban telik. A mobilomat a táskámba csúsztatom, becipzározom jól, ne halljuk meg az SMS hangját. Elhallgatom Andrew-t, azt mondom, nem járok senkivel. Majd pont ennek a táncikáló majomnak tartozom elszámolással? Kifizeti a parfümöt és mehet a fenébe.

Forrás: Thinkstock

Rózsaszín Bőrönd Expedíció

"Minél távolabb utazom, annál messzebb vágyom"
A 2015-ös év sikergyanús kötete valós élményeken alapul. Ha kíváncsi vagy a kalandregény folytatására - a legpikánsabb vagy épp a legundorítóbb sztorikra - akkor a könyvet kedvezményesen előrendelheted Olivia blogján. Lájkold a Facebookon is!

Ahogy ott állunk a pénztárnál, azt kérdezi:
- Mami, szerinted fog tetszeni neki?
- Hogy miii?
- Hát az illat. Ilyet még soha nem vettem neki.
Erre megjelenik a nője. Majdnem leesem a tízcentis magas sarkúmról. A csaj ölében egy kisgyerek. El tudjátok képzelni? Én anno azért szakítottam vele, mert úgy láttam, ez a fiú semmi ilyenre nem képes. Erre itt áll velem szemben a szent család. Hát már ennek is sikerült? Ennek a megbízhatatlan, komolytalan embernek? Akiből azt sem nézem ki, hogy egy karácsonyi kaktuszt meg tudna öntözni. És most itt áll a nője meg a gyereke. Hát, eléggé szíven szúr a családi idill...

Olivia egy régi táncpartnerem - mutat be a csajának. Én azért egy kicsit máshogyan emlékszem: négy hónapig jártunk. Ott lakott nálam, de elfelejtett fizetni. Majd, majd, majd. Aztán meg már úgy voltam vele, hogy tűnjön az életemből a fenébe. Megkezdődik a beszállásom. Végre megszabadulok a tizenkilenc éves, minimum tizenöt kiló súlyfelesleget vonszoló nőjétől. Egy oszlophoz támasztom a hátam. Kész vagyok. Legszívesebben bevenném a nyugtatómat. De a londoni indulás előtt még nem lehet. Sajnos.

Ne hasonlítsd az életedet másokéhoz, mert nem tudhatod, hogy az ő útjuk miről szól! - életmódgurum mondata nélkül most eléggé padlóra küldeném magam.

Rózsaszín Bőrönd Expedíció - Olívia kalandjai Japánbanhttp://www.life.hu/kult/20141027-rozsaszin-borond-expedicio-olivia-elso-kalandjai-japanban.htmlOlívia vagyok, 29 éves, és sohasem vágytam kényelmes turistautakra. Azt akartam látni, hogyan élnek, szeretnek, sírnak az emberek. És nem mellesleg: a világ más tájain keresem a párom. Sok éve már...Kult--Rózsaszín Bőrönd Expedíció: A gardróbban jelölte ki a szállásomathttp://www.life.hu/kult/20141027-rozsaszin-borond-expedicio-a-bacsi-egesz-ejjel-nezett-es-meg-akart-olelni.htmlOlívia vagyok, 29 éves, és sohasem vágytam kényelmes turistautakra. Azt akartam látni, hogyan élnek, szeretnek, sírnak az emberek. És nem mellesleg: a világ más tájain keresem a párom. Sok éve már...Kult--Rózsaszín Bőrönd Expedíció: Éjjel a kapszulahotelbanhttp://www.life.hu/kult/20141027-rozsaszin-borond-expedicio-ejjeli-szallas-egy-japan-kapszulahotelben.htmlOlívia vagyok, 29 éves, és sohasem vágytam kényelmes turistautakra. Azt akartam látni, hogyan élnek, szeretnek, sírnak az emberek. És nem mellesleg: a világ más tájain keresem a párom. Sok éve már...Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.