Pár éve csak prózai szerepet vállal, de A Játékkészítő című szuper pop-musicalnek azonban nem tudott ellenállni. Bereczki Zoltán lelkesen készül a december végi bemutatóra.

Két éve jött el a Budapesti Operettszínházból, azóta csak prózai szerepet vállal Bereczki Zoltán, aki tizennégy év zenés színházi múlt után döntött így.

Fotó: Margitay Klára - Life.hu

"A Rebecca című musical főszerepét játszottam utoljára és az Operett után úgy határoztam, hogy egy hosszabb szünetet tartok, búcsút intek a musical műfajának" – mesélte Bereczki, aki persze csak a zenés színháznak és nem a zenélésnek mondott akkor búcsút, mert zenekarával továbbra is koncertezett.

Zoli a Játékkészítő felkérésére nem tudott nemet mondani. "Amikor a producer, Illés Gabriella felkért és mesélt a darabról, nem sokat gondolkodtam" – vallotta be Bereczki, aki A Játékkészítőben Hüvelyk Matyi szerepébe bújik majd. "A szerep szerint én leszek a "szupersztár", akiért mindenki odavan. Az emberek – főleg a nők – imádják, tetszik a karakter" – mesél nevetve szerepéről az énekes-színész.