Megvannak Magyarország első komolyzenei tehetségkutatójának győztesei. Gyöngyösi Ivett, Boros Misi és Lugosi Dániel Ali nyerték a Virtuózokat - három korosztályban.

A 6-13 évesek korcsoportjának győztese, Boros Misi zongorista, a 20-24 évesek korcsoportjának győztese, Gyöngyösi Ivett és a tinédzser korosztály győztese, Lugosi Dániel Ali klarinétos nyerték a Virtuózok című tehetségkutatót. Ők jövő pénteken az élő fináléban folytatják a versenyt a 12 millió forintos fődíjért. Itt már csak a nézők szavazata számít majd. Hogy felkészülj a szavazásra, mindhárom nyertestől megmutatunk egy-egy produkciót.

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás

Boros Misi 11 éves, focizik, jégkorongozik és persze tanulnia is kell. Kíváncsiak vagyunk, hogy fér bele ennyi minden egyetlen napjába. Ha csak a zenére vagy kíváncsi, a videót 2:22-től indítsd el!

Gyöngyösi Ivett 21 éves, nem nagyon szereti, ha nyilvánosan dicsérik, ezért zongorajátéka közben nem tűzi el a haját, hanem inkább amögé rejtőzik. Ha arra vagy kíváncsi, hogyan játszik, indítsd a videót 2:13-tól. 

Lugosi Dániel Ali 15 éves, és rendszeresen vesz részt világversenyeken. Pimaszul játszik - ha kíváncsi vagy, hogy mennyire, tekerj 1:58-hoz.

Tudtad?
A világon ez az első ilyen jellegű televíziós verseny. A Virtuózokra csaknem kétezer fiatal muzsikus és énekes jelentkezett.