Rózsaszín Bőrönd Expedíció jakuza Japán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia vagyok, 29 éves, és sohasem vágytam kényelmes turistautakra. Azt akarom látni, hogyan élnek, szeretnek, sírnak az emberek. És minél távolabb utazom, annál messzebb vágyom.

"Olivia! Olivia!" - kiabálja valaki. Pattanok a rózsaszín kis világomból a klub közepére. Nagy királykodva megérkezik Zoja fiúja a sleppjével. Leülünk. Ez a bizonyos Sho nem nagy szám. Nem helyes, nem okos, semmi különös, kis szürke bonsai-pasi. És ez az alak szadizza Zoját, nem hiszem el!

De hogy most mi van??? Ez a kis mókus elkezdett szemezni velem. Erre végképp nincs szükségem, hogy a barátnőm pasija így bámuljon. Próbálok úgy fordulni, hogy ne kelljen vele totál szemben ülnöm. A haverjához fordulok, aki semmivel sem különb, mint ő. Sőt! Fura rossz szaga van.
- Hi, how are you? - mondom baromi "kedvesen".
Erre elkezd röhögni, és látszik mind a 32 foga - a fele rossz, vagy csak megfogta a kávé. Gusztustalan és még bunkó is.
- Rimit, pliz! - és röhög.
Na, jó, ez nyilván idióta. Angolul egy szót sem tud. Királyság!
- Énekelünk? - kérdezem.
- Eeeeeeeee - válaszolja és nevet.

Forrás: Thinkstock

Szóval még énekelni sem tud angolul. De ezzel még mindig nincs semmi baj. A baj az, hogy Sho, Zoja pasija előjátékosan bámul engem. Mekkora bunkó, faragatlan ez a pasi! Tök megalázó Zojácskának, és kellemetlen nekem is. És ahogy jobban megnézem - na neeee! -, hiányzik a két ujja, tehát jakuza. De van ennél egy nagyobb probléma is: Zoja nyakalja a koktélokat. Mi lesz ebből, istenem?

10-9-8-7-6-5-4-3-2-1-zéró, bumm!
- Mi van, bejön neked Olivia? - fordul oda Zoja Shóhoz, és megragadja az nyakkendőjét. - Már megint egy barátnőmre nyomulsz?!
Zoja kezében van a kihangosított mikrofon, elkezd vele hadonászni.
- Preco to robííííís? Cubcíííííí sin - visítja szlovákul.
Elkezdi verni összevissza a poharakat. Aztán odafordul a fiúhoz, és telibe szájba vágja a mikrofonnal.

Rózsaszín Bőrönd Expedíció

A 2015-ös év sikergyanús kötete valós élményeken alapul. Ha kíváncsi vagy a kalandregény folytatására - a legpikánsabb vagy épp a legundorítóbb sztorikra -, akkor a könyvet kedvezményesen előrendelheted Olivia blogján. Lájkold a Facebookon is!

- Te szemét állat! - ordítja. - Te rohadt alak!
Üvölt. Aztán sír. Shónak ömlik a vér a száján. Szerintem az egyik foga letört, mert valami fehér darabkát morzsolgat az ujjai között. Erre a nagyon okos haverjai nekimennek a kidobónak, aki Zoját és Shót próbálja szétválasztani. Sho elkezdi rángatni és rázni Zoját, hogy most aztán már tényleg fejezze be. Egy tömegverekedés kellős közepén találom magam. A menedzser bezavarja a lányokat az öltözőbe. Egy vendég azt kiabálja, hogy na jó, ő hívja a rendőrséget. Erre lesz olyan pánik, hogy elkezdik dobálni az asztalokat és székeket.

Forrás: AFP/Alexander Nemenov

Au! Mit csinál ez az állat velem? Hajamnál fogva behúz a kör közepére, rám mutat és azt mondja, hogy ennek itt baja lesz, ha bárki hívja a rendőrséget. Annyira gyorsan történik az egész, hogy igazából nincs időm megijedni. Néha a hátrány a legnagyobb előny! Aztán egy nagy puffanást hallok. A földön ébredek. Mert ébresztgetnek. De már fel vannak kapcsolva a villanyok. Mindenki körülöttem áll.

- Oliviaszan, halo.
- Iiiigeeen.
- Are you ok?
- Hi, ye, its me.
- Are you ok?
- Thanks, jól vagyok.
És elkezdek bőgni hangosan. Valószínű most jön ki a lenyomott feszültség.
- Mi történt?
- Semmi különös. De azért menjél le egy emelettel lejjebb. Mert ide jönnek a zsaruk helyszínelni, és el kell tűnnünk.

Nagyon idegesnek tűnik a menedzser. Hallom a rendőrautók szirénázását. Betámolygok az öltözőbe. Felkapom a cuccom. Indulok lefelé a hátsó lépcsőn. A többi lány már ott van. Ülnek egymás mellett, mint a csapzott verebek. Zoja kijózanodva, lezúzott festékkel ül mellettem. Nagyon szerencsétlenül néz ki így, másnaposan.
- Sorry, I'm so sorry - mondja.
Bámulok rá, de nem szólok semmit. Közben arra gondolok, hogy oké, veled sem fogok lófrálni, mert csak a bajt hozod rám, anyukám.

Bereteszelik az ajtót. Remegek. Fázom. Bebugyolálnak. Kapok egy meleg teát. Ez talán felmelegít. Legszívesebben elmennék egyedül egy lakatlan szigetre. De hát ez nem lehetséges, a gurum is mondta, hogy "közösségi lények vagyunk..."

Sminkben hazudok, mint a vízfolyás...http://www.life.hu/kult/20150108-rozsaszin-borond-expedicio-a-japan-arcfestes-nem-csak-elfed-a-sminkben-uj-arcot-festenek.htmlOlivia vagyok, 29 éves, és sohasem vágytam kényelmes turistautakra. Azt akarom látni, hogyan élnek, szeretnek, sírnak az emberek. És minél távolabb utazom, annál messzebb vágyom.KultThinkstockModern gésák a japán bárbanhttp://www.life.hu/kult/20150101-rozsaszin-borond-expedicio-igy-szorakoztatjak-modern-gesak-szexi-europai-lanyok-a-japan-ferfiakat.htmlOlivia vagyok, 29 éves, és sohasem vágytam kényelmes turistautakra. Azt akarom látni, hogyan élnek, szeretnek, sírnak az emberek. És minél távolabb utazom, annál messzebb vágyom.KultThinkstockKürtőskalácsot találtam Japánban, és ráadásnak egy vonzó férfit...http://www.life.hu/kult/20141218-rozsaszin-borond-expedicio-kurtoskalacs-is-kaphato-egy-japan-edessegboltban.htmlOlivia vagyok, 29 éves, és sohasem vágytam kényelmes turistautakra. Azt akarom látni, hogyan élnek, szeretnek, sírnak az emberek. És minél távolabb utazom, annál messzebb vágyom. KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.