Koronázd meg a tavasz első hétvégéjét igazán jó programokkal. Mindegy, hogy korán kelő, későn fekvő vagy délután lustálkodó vagy, minden napszakra van egy ötletünk. Íme, a heti programajánló!

1. Vadregény
Március 10.
Pesti Magyar Színház

Irány az erdő! De legalábbis a Pesti Magyar Színház március 10-én. Ámulat, borzongás, olykor bizony könnyek – de mindenekfölött szakadatlan kacagás: ezt ígéri a Pesti Magyar Színház miden mai és örök fiatalnak szóló darabja, a Vadregény. Ha kedvenceid voltak a Grimm-mesék, kihagyhatatlan számodra ez az előadás!

Fotó: Dóka Attila

2. Fagylalt kiállítás és fesztivál
Március 6-8.
Syma Rendezvényközpont

A kiállítás és fesztivál főszereplője nem más, mint mindenki kedvence, a fagyi. Amellett, hogy jól teleeheted magad a tavasz és nyár egyik legjobb dolgával, a fagyival, érdekes információkat is megtudhatsz róla a Syma Rendezvényközpontban. Most nem számítanak a kalóriák!

Forrás: Thinkstock

3. Alexander Skancke @ Contra Mundum
Március 8.
Corvintető

Ha még nem próbáltad, milyen egy vasárnap hajnali buli, vagy esetleg szeretnéd, hogy tovább tartson a szombat este, nyomás a Corvintetőre vasárnap reggel 6-kor. Délután kettőig lépegethetsz a norvég Alexander Skancke, Adras Toth és Roocha ütemeire.

4. Magna Cum Laude Szezonstart
Március 6.
Barba Negra Music Club

Mező Misi bandája március 6-án indítja a szezont a Barba Negrában. Bár a szabadtéri koncertekre egy kicsit még várni kell, remek bemelegítést lesz a pénteki buli!

Fotó: Tyukodi Laszlo

5. Bollywood party – Holi edition
Március 7.
Mika Tivadar Mulató

Hóli, a "színek ünnepe". India legvidámabb, igazi fesztivál hangulatú ünnepe. Ezzel a nagyszabású partival búcsúztatják a telet és köszöntik a tavaszt minden évben! Fedezd fel a színeket a Mika Tivadar Mulató fergeteges indiai buliján.