Március 22. a víz világnapja: A magyar színészek is nagy vízimádók

Forrás: Pesti Magyar Színház -
Pesti Magyar Színház víz világnapja színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pesti Magyar Színház művészei egy vízimádatukat bemutató fotómontázzsal ünneplik a víz világnapját - tájékoztat a Magyar Színház Facebook oldala.

Víz nélkül nem tudnánk létezni - de vajon a víz megmaradhat-e, ha nem figyelünk rá? Természetesnek vesszük a létét, pedig a világ több pontján már most problémát jelent a tiszta víz hiánya, és ez hamar globális méretet ölthet, ha nem kezdünk tudatosabb vízhasználatba.

Balsai Móni: "A világ teteje... A víz a világ mozgatója!", Pavletits Béla: "Vízimádat", Ágoston Péter: "Szomjúság", Tahi József: "A víz és apa viszonya: Mindenből a maximumot!", Tóth Éva: "Nagymarosi idill", Benkő Nóra: "Imádok úszni", Lévai Ágnes (rendezőasszisztens): "Ivóvíz Pippin" Forrás: Pesti Magyar Színház

A Pesti Magyar Színház művészei rendkívül fontosnak tartják, hogy a víz világnapja alkalmából felhívják a figyelmet arra, mi mindent köszönhetünk a víznek.

Macaronmenyországban jártunk – ízes színes sütik világahttp://www.life.hu/kult/20150320-macaron-napon-jartunk-ahol-megkostoltuk-az-osszes-suticsodat-es-kivalasztottuk-a-top-5-macaront.htmlA Life.hu csapata ismét kilátogatott a Macaron napra, ahol pillanatok alatt bűnbe estünk és végigkóstoltuk a nekünk tetsző apró süticsodákat.KultFotó: Margitay Klára/Life.huÉletre keltek a Disney-hercegnők: nézd meg a hús-vér mesehősöket!http://www.life.hu/kult/20150321-disney-hercegnok-mesei-es-a-szereplok-elo-adaptacioik.htmlA Disney elkészítette Hamupipőke történetének élőszereplős változatát, és korántsem ő az egyetlen olyan mesehősnő, akit a korábbi rajzolt változat helyett mostanában hús-vér alakban láthatunk a moziban. Nézzük hát, mely sztárok változtak át életre kelt Disney-hercegnőkké!Kult--Pornósztárokkal forgat Vince Vaughn és Colin Farrell http://www.life.hu/kult/20150320-vince-vaughn-es-colin-farrell-pornoszinesznokkel-forgatja-a-true-detective-masodik-evadjat.htmlA hírek szerint a True Detective – A törvény nevében című nagysikerű HBO sorozat második évadjában egy nagyon forró szexjelenet is helyet fog kapni.KultAFPMár most feszültséget generál Boggie eurovíziós dala - Izrael budapesti nagykövete nehezményezi a háttérvetítés egyik soráthttp://www.life.hu/kult/20150320-csemer-boglarka-boggie-enekesno-dalanak-hattervetitese-izrael-nagykovete-szerint-nem-megfelelo.htmlBoggie képviseli Bécsben Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon Wars for Nothing, azaz Háborúk a semmiért című dalával. Izrael budapesti nagykövete szerint sértő a szám alatt játszódó háttérvetítés egyik felirata.Kult--Sambázz, kalandozz, macaronozz! http://www.life.hu/kult/20150318-kulturalis-programajanlo-marcius-19-21.htmlEz a hétvége tényleg színesnek ígérkezik. Ha a dzsungelben kalandoznál, de éppen nem jutsz el oda, semmi gond, eláruljuk, hol teheted ezt meg a legegyszerűbben. Ha inkább a világ legjobb vodkáit vagy macaronjait kóstolnád meg, azt is megsúgjuk, hova érdemes menned. Íme, a Life.hu heti programajánlója. Kult--Tökpucér látogatókat vár az ausztrál Nemzeti Galériahttp://www.life.hu/kult/20150318-meztelenul-latogathato-az-ausztral-nemzeti-galeria-egyik-kiallitasa.htmlNem gondoltuk volna, hogy bárki is vágyik arra, hogy meztelenül járhasson múzeumba, de ezek szerint mégis. James Turrell: A Retrospective című kiállítását 150 szerencsés látogató pucéran nézheti meg áprilisban. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.