Mundruczó Kornélra méltán lehetünk büszkék, hiszen egyre több nemzetközi sikert ér el. Ezúttal az amerikai Interview magazin méltatta a művészt, és interjút is készítettek vele.

A Fehér Isten nemzetközi sikere tovább folytatódik: az Andy Warhol alapította Interview magazin készített interjút Mundruczó Kornéllal a filmről. A beszélgetésben kitértek a mozi több dimenziójára is: a film inspirációjára, arra hogy milyen morális kérdéseket vet fel, illetve az a kérdés sem maradhatott ki, hogy milyen volt együtt dolgozni több száz kutyával.

A filmrendező azt is megosztotta a magazinnal, milyen komoly tapasztalatokat szerzett filmrendezőként, és hogyan változtatta meg a film. „Olyan volt számomra, mint egy terápia. Nem mondom, hogy jobb ember lettem, de más ember lettem azok után, hogy egy évig szorosan együtt dolgoztam ezekkel az állatokkal" – mondta.

Mundruczó Kornél filmje fődíjat nyert Cannes-ban
Ahogy a Life.hu is megírta , Mundruczó Kornél Fehér Isten című filmje nyerte el a cannes-i filmfesztiválon Un certain regard (Egy bizonyos nézőpont) elnevezésű programjának fődíjt.