Minisztár - Indul A Játékkészítő tehetségversenye miniknek

Forrás: Thinkstock -
tehetségverseny A Játékkészítő Minisztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ifjú énekes-előadó tehetségeket vár a hamarosan induló „Minisztár – A Játékkészítő tehetségek versenye". Az ifjú talentumokat felvonultató verseny a szuper-show-musical, A Játékkészítő dalaira épül. 

Hatalmas sikerrel, több mint 45 ezer néző előtt mutatták be tavaly év végén A Játékkészítő című pop-musicalt Alföldi Róbert, Szabó Győző, Oroszlán Szonja, Nagy Feró és a Király testvérek szereplésével.

Forrás: Thinkstock

Többek közt a nézők hatalmas lelkesedésének köszönhető, hogy felmerült az ötlet, hogy A Játékkészítő slágereit alapul véve egy tehetségversenyt indítsanak az ifjú (de akár idősebb) korosztályoknak. A versenynek a Minimax csatorna ad majd teret.

Április elsejétől várják a jelentkezők videofelvételeit A Játékkészítő bármely dalát előadva, táncolva, akár jelmezbe öltözve két kategóriában: 6 év alattiak (mini kategória) és 6 év felettiek (max kategória).

Magyar film versenyzik az Arany Pálmáért http://www.life.hu/kult/20150417-magyar-film-versenyzik-az-arany-palmaert.html Igazi szenzációval szolgált a 68. Cannes-i Filmfesztivál hivatalos programjának párizsi bejelentése: magyar film versenyzik az Arany Pálma-díjért! Kult Origo Így leshetsz be idegenek házaiba büntetlenül http://www.life.hu/kult/20150415-kulturalis-programajanlo-aprilis-16-19.html Gondoltad volna, hogy megleshetsz régi épületeket belülről anélkül, hogy be kellene szöknöd? És az eszedbe jutott már, milyen jó lenne újra lázadó tininek lenni, és az egyik legkeményebb magyar zenekar koncertjén tombolni? Megteheted ezeket a hétvégén, de ha inkább egy jó zongorakoncertshow-ra vágysz, eláruljuk, hova érdemes menned. Kult Origo Ő a vak festő, aki a kezével látja a színeket http://www.life.hu/kult/20150419-john-bramblitt-14-eve-vesztette-el-a-latasat-a-vak-festo-a-kezevel-latja-a-szineket.html John Bramblitt 14 éve vesztette el a látását. Korábban is érdekelte a művészet, rajzolgatott is, de csak megvakulása után kezdett festeni. Kult Újabb magyar kisfilm száguld a Facebookon - Radnótinak üzenhetnek az emberek http://www.life.hu/kult/20150419-ujabb-magyar-kisfilm-szaguld-a-facebookon-radnotinak-uzenhetnek-az-emberek.html Az egyik legismertebbRadnóti-vers, a Nem tudhatom alapján készült Szirmai Márton alkotása (a Radnóti hétszer című film egyik etűdje), a filmben civilek, művészek és civil szervezetek aktivistái üzennek a költőnek. Mutatjuk: Kult Origo Április 18. - A cirkuszok világnapja - Most érdemes kimenni a Városligetbe http://www.life.hu/kult/20150418-aprilis-18-a-cirkuszok-vilagnapja.html Artisták, mazsorettek és szambatáncosok vonulnak fel az idei városligeti cirkuszparádén, amelyet szombaton, a cirkuszok világnapján rendeznek meg a fővárosban. Kult Fotó: Polyák Attila - Origo Május végén adják át a Fonogram-díjakat http://www.life.hu/kult/20150418-majus-vegen-adjak-at-a-fonogram-dijakat.html Megkezdődött az idei Fonogram - Magyar Zenei Díj jelölési szakasza; az elismeréseket május 26-án adják át Budapesten. Kult Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.