Szívmelengető történet és gyönyörű képek – Megjelent A kis herceg legújabb előzetese

animációs film mesefilm A kis herceg bemutatás történet Antoine de Saint-Exupéry előzetes kibővítés Cannes-i filmfesztivál filmadaptáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még egy ok, ami miatt csak még jobban várjuk: megjelent A kis herceg animációs filmadaptációjának új, kibővített előzetese.

Világszerte 145 millió példányban kelt el annak idején Antoine de Saint-Exupéry regénye, A kis herceg, amelyet 265 nyelvre fordítottak el.

Nem véletlen tehát, hogy egy egész világ várja lélegzetvisszafojtva a nagy klasszikusból készült első animációs filmadaptációt, amely egy teljesen új, nagyon szívmelengető köntösbe helyezi a történetet. Íme:


A kis herceg mesefilmet, amelynek francia előzetesét ITT, a magyart pedig ITT nézheted meg, először a cannes-i filmfesztiválon fogják bemutatni július végén, Franciaországban. Magyarországon a hvg.hu szerint augusztusban kerül a mozikba.

Magyar film versenyzik az Arany Pálmáért http://www.life.hu/kult/20150417-magyar-film-versenyzik-az-arany-palmaert.html Igazi szenzációval szolgált a 68. Cannes-i Filmfesztivál hivatalos programjának párizsi bejelentése: magyar film versenyzik az Arany Pálma-díjért! Kult Origo A jövő jópasijai: huszonévesek, akikbe a mai tinik szerelmesek http://www.life.hu/intim/20150319-a-jov-jopasijai-ansel-elgort-austin-butler-dylan-obrian-douglas-booth-thomas-brodie-sangster.html Justin Bieber és Harry Styles néha kicsit túlságosan is szem előtt vannak, és elvonják a figyelmet a visszafogottabb, de vélhetően tehetségesebb fiatalokról. Ezért összegyűjtöttünk pár srácot, szigorúan 1990 után születetteket, akiknek lehet, hogy még a borostájuk sem serkent ki, egyszer azonban jópasivá cseperednek. Érdemes lesz figyelni rájuk! Intim -- Kedvenc mesehőseidet már viselheted is - itt a Macskafogó ruhakollekció http://www.life.hu/trend/20141219-macskafogo-kollekciot-keszitett-a-bp-shop.html Grabowski elnyűhetetlen piros pólója előtt tiszteleg a BP Shop új, Macskafogó kollekciójával. Mostantól pólókon, pulcsikon és sapkákon is hordhatjuk kedvenc szereplőinket. Trend -- Mesebeli hercegkisasszonynak öltözött Jennifer Lopez http://www.life.hu/trend/20150321-jennifer-lopez-mesebeli-hercegkisasszonynak-oltozott-az-american-idolban.html Úgy is mondhatnánk, hogy tündérhercegnő jelmezbe bújt Jennifer Lopez, aki az American Idol show vendége volt. Trend Origo Amikor egy horrorfilm megelevenedik - rettegés a családi fészekben http://www.life.hu/otthon/20150420-5-valodi-kisertetjarta-csaladi-haz-amerikaban.html Paranormális jelenségek, véres mészárlások – szörnyűségek, melyek helyszíne egy mindaddig békés családi fészek. Neked is ismerős a sztori? A kísértetjárta és gyilkos házak története a horrofilmesek egyik kedvenc témája. Otthon -- Életre keltek a Disney-hercegnők: nézd meg a hús-vér mesehősöket! http://www.life.hu/kult/20150321-disney-hercegnok-mesei-es-a-szereplok-elo-adaptacioik.html A Disney elkészítette Hamupipőke történetének élőszereplős változatát, és korántsem ő az egyetlen olyan mesehősnő, akit a korábbi rajzolt változat helyett mostanában hús-vér alakban láthatunk a moziban. Nézzük hát, mely sztárok változtak át életre kelt Disney-hercegnőkké! Kult --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.