Sármos magyar színész kapott szerepet a híres amerikai sorozatban

Forrás: Farkas András -
ajánlat szerep sorozat Csányi Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai FX csatorna sorozatában kapott szerepet a jóképű magyar színész, Csányi Dávid. 

Csányi Dávid elsősorban színházi darabokban játszik, de hamarosan a Magyarországon forgatott Tyrant című sorozatban is láthatjuk.

Így lett amerikai sorozatszereplő Csányi Dávid

"Amikor átküldték nekem az első szerep jelenetének szövegét, akkor kezdtem el nézni a sorozat első évadját, korábban nem követtem. Egy éjszaka alatt végignéztem szinte az összes részt. A hetedik részig jutottam a tízből, de így is reggel hatig fent voltam. Már az első annyira magával ragadott, megfogott, hogy muszáj volt a következőt és a következőt is megnéznem. Azóta újra láttam az egész első évadot, hogy rá tudjak hangolódni erre a világra. Amúgy is nagy sorozatrajongó vagyok, már szinte csak sorozatokat nézek" - olvasd el az Origón, hogy kapott szerepet Dávid.

Nemrég Jason Statham és Jude Law filmjében, A kém-ben forgatott a tehetséges fiatal színész, akit a magyar alkotások közül a Rap, Revü, Rómeó-ból ismerhetünk.

Forrás: Farkas András
Legújabb darabjával érkezik a Trafóba a Harry Potter filmek koreográfusahttp://www.life.hu/kult/20150424-wayne-mcgregor-a-harry-potter-filmek-koreografusa-a-trafoban-mutatja-be-legujabb-atomos-cimu.htmlA Harry Potter filmek koreográfusának legújabb darabját, az Atomost mutatják be a Trafóban. A Brit Birodalom Érdemkeresztjével kitüntetett Wayne McGregor előadása tíz elképesztő táncost vonultat fel – kérlelhetetlenül és megrendítően. KultOrigoDíjat kapott Boggie Eurovíziós dalának szerzőjehttp://www.life.hu/kult/20150424-sebestyen-aron-boggie-eurovizios-dalanak-szerzoje-lett-az-ev-fiatal-konnyuzenei-eloadoja.htmlArtisjus-díjjal ismerték el Sebestyén Áron munkáját. Az idei Eurovíziós Dalfesztiválon az általa szerzett dalt adja elő Boggie Bécsben.KultOrigoÍgy még biztosan nem hallottad kedvenc Disney-slágeredet!http://www.life.hu/kult/20150424-nepszeru-disney-slagereket-ad-elo-a-kilencvenes-evek-stilusaban-shoshana-bean-es-todrick-hall.htmlNépszerű Disney-dalokat ültetett át a kilencvenes évek jellegzetes hangzásvilágába Shoshana Bean és Todrick Hall. Te felismered őket?Kult--Csányi Sándor újra Schell Juditot ostromoljahttp://www.life.hu/kult/20150423-csanyi-sandor-es-schell-judit-ujra-kozosen-lepnek-szinpadra-a-thalia-szinhazban-a-ketten-egyedul.htmlA Csak szex és más semmi című sikerfilm és számos közös színházi munka után újra együtt látható a nézők két kedvence, Csányi Sándor és Schell Judit. A Ketten egyedül című darabot Goda Krisztina rendezésében május 9-én mutatják be a Tháliában.KultOrigoKlasszikus új köntösben – A hattyúk tava újra hódíthttp://www.life.hu/kult/20150421-a-hattyuk-tava-baletteloadas-uj-feldolgozasban-lesz-lathato-az-operaban.htmlHat év után újra a Magyar Állami Operaház repertoárjára kerül A hattyúk tava. Csajkovszkij klasszikus balettjét új koreográfiával mutatják be szombaton. KultOrigoMeryl Streep női filmeseket támogathttp://www.life.hu/kult/20150421-meryl-streep-szineszno-noi-filmeseket-tamogat.htmlA háromszoros Oscar-díjas amerikai filmsztár forgatókönyvíró műhelyt alapított 40 év feletti női íróknak.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.