Műfaji zónákra lesz osztva az idén a Sziget

Forrás: Csudai Sándor -
színpad zene műfaj Sziget 2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hasonló műfaji "ernyő" alá sorolható programhelyszínek az idén műfaji zónákba tömörülnek. De nem ez lesz az idén az egyetlen újdonság a 23. Szigeten, amit augusztus 10-17 között rendeznek meg.

A 2015-ös Sziget sok újdonságot és változást hoz idén is. Színesedik a látványvilág, új programhelyszínek jelennek meg, régiek cserélnek helyet, a szolgáltatások szaporodnak. Például az A38 Színpad nagyobb lesz, előrébb jön a Nagyszínpad. A Sziget egyik kedvelt helyszíne, a Sziget Beach is színesedik.

Forrás: Csudai Sándor

"Már a Sziget alapításánál elhatároztuk, hogy a saját utunkat járjuk, nem akarunk más fesztiválokat utánozni” – emlékszik vissza Gerendai az ősidőkre. „Egyedi fesztivált akartunk, egyedi hangulattal, ami be is érett, hisz mára egyedülálló módon, immár másodszor, Európa legjobbjának választottak minket, miközben a sztárok mennyiségében vagy a költségvetési lehetőségeink kapcsán koránt sem tudjuk lekörözni a versenytársainkat. Mi a szolgáltatások összességében látjuk a sikerünket"- mondta Gerendai, a Sziget atyaj.

Magic Mirror, A Sziget Fesztivál queer helyszíne idén lesz 15 éves.

A melegbarát helyszínen minden este 23.00-tól nemzetközi előadók, táncosok, artisták közreműködésével varietét láthatunk, Lakatos Márk művészeti vezetésével.

Az idén viszont nem fog forogni a Szigeten az óriáskerék, csak a belvárosban, az Erzsébet téren ülhetünk fel rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.