Egyszerű és elgondolkodtató előadás a Point of You, mégis a buldózer erejével hat. Egy portugál és egy magyar táncos, Ricardo Machado és Réti Anna azt táncolja el nekünk, mennyire különbözően láthatjuk egymást és a világot.

A Point of You olyan érzékeny és játékos látlelet az emberi kapcsolatokról, amely meghitt térré alakítja a színháztermet. Esetleges találkozások láncreakciója bomlik ki a színen, a szereplők pedig úgy mutatják meg különböző oldalaikat, mintha kaleidoszkópba néznénk.

Forrás: Facebook/Trafó House/ Borovi Dániel

A két alkotó 2011-ben Belgiumban dolgozott együtt először, tavaly pedig Ricardo szerepelt a Trafóban bemutatott Ego Trip című előadásban, mely Réti Anna és Ido Batash közös koreográfiája.

Az új előadás Ricardo Machado és Réti Anna első olyan közös alkotása, melyben mindketten alkotóként és előadóként vesznek részt.

Játszanak és közben igazságról, kapcsolatokról, megértésről vallanak. Azokat a párhuzamos valóságaikat látjuk, amelyekkel elgondolkoztatnak bennünket elfogadásról és eltávolodásról. A két előadó ezerféleképpen mutatja meg, hogyan is lehet értelmezni a világot.

Az előadás időpontja: 2015.05.29-30. (péntek/szombat) 20.30 óra