Meggyűrűzték Rékasi Károlyt

díj gyűrű József Attila Színház évad Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész különleges gyűrűvel térhetett haza a József Attila Színház évadzáró üléséről.

A színész megkapta a József Attila-gyűrűt, illetve az intézmény közönsége neki szavazta meg a legjobb férfi alakításért járó díjat. A színész örömmel osztotta meg rajongóival a jó hírt, közösségi oldalán az elismerő oklevelekről és a különleges színházi álarcokat ábrázoló gyűrűről is közzétett egy fotót.

Forrás: Facebook/Rékasi Károly

„Tegnap este tartottuk a József Attila Színház évadzáró társulati ülését. Köszönöm a kedves közönségnek, minden nagyszerű munkatársamnak és kollégámnak, hogy én ezekkel térhettem haza! Gyönyörű estém volt!" – írta a kép mellé Rékasi Károly.

Ismét a Trafó műsorán A jég!http://www.life.hu/kult/20150527-ismet-musoron-a-jeg-a-trafoban-a-mundruczo-kornel-rendezte-legendas-produkcio.htmlA Mundruczó Kornél rendezte legendás produkciót 2008 után most ismét első játszóhelyén, a Trafóban tekinthetik meg a nézők.Kult--Idén jubilál a nyár legszínesebb fesztiválja, a Művészetek Völgye http://www.life.hu/kult/20150527-a-muvesztek-volgyet-iden-huszonotodik-alkalommal-rendezik-meg-kapolcson.htmlAz utóbbi évek legnagyobb fesztiváljára készülnek a Balaton-felvidéken – 25. alkalommal rendezik meg a Művészetek Völgyét Kapolcson.Kult--Hamarosan Magyarországon a Hair musical eredeti színpadi változatahttp://www.life.hu/kult/20150420-hamarosan-magyarorszagon-a-hair-musical-eredeti-szinpadi-valtozata-foszerepben-szabo-kimmel-tamassal.htmlSzabó Kimmel Tamás, Lábodi Ádám, Radnay Csilla, Pető Kata és többek közt Lovas Rozi főszereplésével látható hamarosan a legendás musical eredeti Broadway változata. Kult--Életműdíjat kapott Steve Martinhttp://www.life.hu/kult/20150607-eletmudijat-kapott-steve-martin.htmlAz Amerikai Filmintézettől életműdíjat kapott Steve Martin.Kult--Megállíthatatlan a Liza, a rókatündérhttp://www.life.hu/kult/20150604-megallithatatlan-a-liza-a-rokatunder.htmlMegállíthatatlan a Liza, a rókatündér az európai filmfesztiválokon: legutóbb május 28-án Madridban a Nocturna Fantasztikus Filmek Fesztiválján az összes megnyerhető díjat elhozta a kategóriájában. A szakmai zsűri más rangos elismerések mellett a Pesti Magyar Színház társulati tagjainak, Balsai Móninak és Bede-Fazekas Szabolcsnak ítélte oda a legjobb alakításért járó díjat.KultOrigoMegszületett a nyár slágere! Kis Grófo bulibáróként nyomjahttp://www.life.hu/kult/20150605-klippremier-kis-grofo-bulibaro.htmlMulatási, mulatási! - kezdi Kis Grófo a nyár slágerének ígérkező Bulibárót.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.