Járd be virtuálisan a Hortobágyot!

séta földrajz Hortobágy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű videó készült a kilenclyukú híd, a gémek és a szürkemarhák hazájáról, a Hortobágyról. 

Az Alföld egyik legcsodálatosabb helyén, a Hortobágyon videózták le a természetet, az élőlényeket, a napfelkeltét és naplementét.

Szinte odaképzelheted magad a hortobágyi Csillagoségbolt-parkba.

A világ, amit elképzelni is csak nehezen tudunk

Máté Bence, természetfotós Nagy göncöl című művével tavaly ősszel megnyerte a BBC Wildlife világversenyt, madarak kategóriában. A fiatal, pusztaszeri művész rengeteget dolgozott a képen, mire elkészült a tökéletes, díjnyertes mű. ITT olvashatsz erről.
Rántott húsos zsemle, zokni-szandál kombó, nejlonszatyor - Tényleg ilyen egy magyar turista?http://www.life.hu/kult/20150609-ilyenek-a-magyar-turistak-ha-kulfoldon-nyaralnak.htmlA viselkedésünk árulja el leginkább a magyarságunkat, ha külföldön járunk – derült ki a Szallas.hu felméréséből. KultOrigo30 éve varázsol el minket a Disney nyitányahttp://www.life.hu/kult/20150609-30-eves-a-walt-disney-mesek-nyitanya.htmlKi ne ismerné a varázslatos kastélyt, mely minden Disney által kiadott mese, és film nyitánya? De azt vajon megfigyelted-e mennyit változott 30 év alatt ugyanaz a pár másodperces bejátszás? Megmutatjuk!Kult--A nap videója: Beatboxra rázza az öreg nénihttp://www.life.hu/kult/20150522-beatboxra-tancol-brusszelben-az-idos-neni.htmlEgy beatboxra táncoló idős néni az internet legújabb sztárja. A róla készült videó biztosan mosolyt csal az arcodra!Kult--Döbbenetes! Az utcán köthet ki Faludy György hagyatékahttp://www.life.hu/kult/20150522-faludy-gyorgy-kolto-hagyateka-az-utcara-kerulhet-faludy-fanni-eladosodott.htmlEgy 40 négyzetméteres panellakásban tárolja a költőgéniusz személyes ereklyéinek egy részét az özvegye, Faludy Fanny. A relikviák döntő többségének ugyanakkor nincs helye, így félő, hogy azok az utcán kötnek ki.Kult--Barbra Streisand az összes titkát felfedihttp://www.life.hu/kult/20150521-barbara-streisand-hollywoodi-szineszno-es-enekesno-memoarjait-2017-ben-publikaljak.htmlHa minden a terv szerint halad, 2017-ben fény derül Barbra Streisand összes titkára. Ekkor publikálják ugyanis a híres színésznő és énekesnő memoárjait, melynek megjelenéséről most írt alá szerződést a Viking könyvkiadóval.KultAFPMegható videó: Ilyen Garas Dezső nélkül az "Egyedül nem megy"http://www.life.hu/kult/20150519-garas-dezso-nelkul-enekli-kern-andras-a-ripacsok-legendas-egyedul-nem-megy-cimu-dalat.htmlIgazán könnyfakasztó videót készítettek a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói az intézmény 150 éves évfordulója alkalmából.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.