Zsigmond Vilmos szobát kapott születésnapjára

Fotó: Valami Hektor -
Zsigmond Vilmos születésnap szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habsburg Ottó, Richard Nixon és Andrew Lloyd Webber után immár a magyar származású, Oscar-díjas operatőrről, Zsigmond Vilmosról is lakosztályt neveztek el egy patinás budapesti szállodában.

Régi hagyomány, hogy a szálloda híres törzsvendégeiről nevezik el azok kedvenc lakosztályait. Itt szállt meg budapesti látogatásakor például Habsburg Ottó, Richard Nixon, Yehudi Menuhin, Andrew-Lloyd Webber vagy Maximillian Shell, valamint gyakori vendég volt Turay Ida és Páger Antal is, akiknek nevét ma már egy-egy lakosztály viseli.

Fotó: Valami Hektor

Zsigmond Vilmos, a magyar származású, Oscar-díjas operatőr, a szálloda visszatérő vendége június 16-án ünnepelte 85. születésnapját. Ez adta az alkalmat a hotel vezetőségének, hogy folytatva a tradíciót, újabb lakosztályt nevezzen el világhírű vendégéről.

A szálloda 97 éves történelme során most először fordult elő, hogy a névadó ceremónián maga a névadó is jelen volt, és a 304-es lakosztály bensőséges ünnepség során kapta meg Zsigmond Vilmos nevét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.