Kapd fel a partiszemcsit, a fesztiválszettet, és irány a Sound. Ha az elektronikus zene nem a te világod, és inkább Edith Piafhoz húz a szíved, a francia nemzeti ünnepen igazi párizsi lány lehetsz. Retrofaló vagy? Nyugi, számodra is akad program a hétvégén! 

1. Balaton Sound
Július 8-12.
Zamárdi

Ha nyár, akkor Balaton Sound. Ha Balaton Sound, akkor a legnevesebb külföldi DJ-k. Óriási Balaton-parti partiban lesz részed, ha elindulsz Zamárdiba. Faithless, Afrojack, Laidback Luke és Hardwell –csak néhány név a rengeteg ismert fellépő közül.
Csápolj a partiarénában, riszálj a nagyszínpad előtt, lépegess a teraszokon egészen reggelig!

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

2. Francia utcabál
Július 11.
Francia Intézet

A francia nemzeti ünnep alkalmából a Francia Intézet épülete előtti tér báli helyszínné alakul. Francia borok, sajtok, zenék és párizsi hangulat, tökéletes helyszín lehet egy különleges rendez-vous-ra is.

Forrás: Thinkstock

3. Pop84 Retro Party
Július 12.
Barba Negra Track

Ha bírod a '80-as évek slágereit, irány a Barba Negra ingyenes retrobulija. Hallgatnál egy kis Duran Durant? Esetleg az A-ha slágerét sikítoznád? A Pop84 tagjai segítenek feleleveníteni a legjobb nótákat.

Forrás: Thinkstock

4. Kiscsillag koncert
Július 11.
Budapest Park

Jubileumi 10. születésnapját ünnepli a Kiscsillag a Budapest Parkban. A banda legjobb, legismertebb, legpörgősebb és legszomorúbb dalait is meghallgathatod a koncerten. A házibulik kedvence, a "Ha én lennék a szerelmed" itt sem marad majd el, az biztos.

Forrás: Facebook/Kiscsillag

5. Almádi Napok
Július 3-19.
Balatonalmádi

Ha eddig még nem jutottál el a Balatonra, még bepótolhatod. Kezdésnek mit szólsz az északi part egyik legszebb városához, Balatonalmádihoz? Az Almádi Napok július 19-ig várja a vendégeket kézműves standokkal, lacikonyhákkal, zenés-táncos felvonulással, esténként pedig házibuli-zenekarok koncertjeivel.

Forrás: balaton-almadi.hu