kulturális programajánló kultúra fesztivál hétvége koncert programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapd fel a partiszemcsit, a fesztiválszettet, és irány a Sound. Ha az elektronikus zene nem a te világod, és inkább Edith Piafhoz húz a szíved, a francia nemzeti ünnepen igazi párizsi lány lehetsz. Retrofaló vagy? Nyugi, számodra is akad program a hétvégén! 

1. Balaton Sound
Július 8-12.
Zamárdi

Ha nyár, akkor Balaton Sound. Ha Balaton Sound, akkor a legnevesebb külföldi DJ-k. Óriási Balaton-parti partiban lesz részed, ha elindulsz Zamárdiba. Faithless, Afrojack, Laidback Luke és Hardwell –csak néhány név a rengeteg ismert fellépő közül.
Csápolj a partiarénában, riszálj a nagyszínpad előtt, lépegess a teraszokon egészen reggelig!

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

2. Francia utcabál
Július 11.
Francia Intézet

A francia nemzeti ünnep alkalmából a Francia Intézet épülete előtti tér báli helyszínné alakul. Francia borok, sajtok, zenék és párizsi hangulat, tökéletes helyszín lehet egy különleges rendez-vous-ra is.

Forrás: Thinkstock

3. Pop84 Retro Party
Július 12.
Barba Negra Track

Ha bírod a '80-as évek slágereit, irány a Barba Negra ingyenes retrobulija. Hallgatnál egy kis Duran Durant? Esetleg az A-ha slágerét sikítoznád? A Pop84 tagjai segítenek feleleveníteni a legjobb nótákat.

Forrás: Thinkstock

4. Kiscsillag koncert
Július 11.
Budapest Park

Jubileumi 10. születésnapját ünnepli a Kiscsillag a Budapest Parkban. A banda legjobb, legismertebb, legpörgősebb és legszomorúbb dalait is meghallgathatod a koncerten. A házibulik kedvence, a "Ha én lennék a szerelmed" itt sem marad majd el, az biztos.

Forrás: Facebook/Kiscsillag

5. Almádi Napok
Július 3-19.
Balatonalmádi

Ha eddig még nem jutottál el a Balatonra, még bepótolhatod. Kezdésnek mit szólsz az északi part egyik legszebb városához, Balatonalmádihoz? Az Almádi Napok július 19-ig várja a vendégeket kézműves standokkal, lacikonyhákkal, zenés-táncos felvonulással, esténként pedig házibuli-zenekarok koncertjeivel.

Forrás: balaton-almadi.hu
Amikor a pasik sztriptízelnek - a filmvászon legemlékezetesebb férfivetkőzéseihttp://www.life.hu/kult/20150706-amikor-a-pasik-sztriptizelnek-a-filmvaszon-legemlekezetesebb-ferfivetkozesei-a-magic-mike-kapcsan.htmlChanning Tatum és a Magic Mike chippendale-csapata immár másodszor mutatja be a moziban azt, ami meglehetősen ritka a filmvásznon: férfiak erotikus vetkőzését. A ritka példákból most összegyűjtöttük a legvagányabb, legforróbb, legviccesebb, legkínosabb és legcukibb pasisztriptíz-jeleneteket.Kult--5 kihagyhatatlan Szandi-dal! Így ünnepeljük az énekesnő születésnapját!http://www.life.hu/kult/20150707-szandi-enekesno-39-eves-lett.htmlPintácsi Alexandra, művésznevén Szandi ma lett 39 éves, ezért a Life.hu most az énekesnő öt kalsszikus dalával nosztalgiázik.Kult--Micsoda fotó! Így még nem láttad a Balatonthttp://www.life.hu/kult/20150707-igy-meg-nem-lattad-a-balatont.htmlA múlt heti 47. Kékszalag Nagydíj alatt készült egy lélegzetelállító fénykép a Balatonról. KultOrigoAnya lesz Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/kult/20150702-jennifer-aniston-julia-roberts-es-kate-hudson-is-szerepel-majd-az-anyak-napja-cimu-filmben.htmlA színésznő Kate Hudsonnel és Julia Robertsel együtt bújik az Anyák napja című mozifilm kedvéért.Kult--Vicces rajzok készültek Rihanna gyilkolós klipjéhezhttp://www.life.hu/kult/20150703-vicces-rajzok-keszultek-rihanna-gyilkolos-klippjehez.htmlAhogyan korábban megírtuk, a Rihanna legújabb számához készült videóklip nem akármilyen: az énekesnő nagyon véres és nagyon meztelen a néhány perces "filmben". De máris készültek vicces rajzok is - ugyanebben a témában. Érdemes megnézni őket. KultOrigoAsif Kapadia szembeszáll Amy Winehouse apjának vádjaivalhttp://www.life.hu/kult/20150629-asif-kapadia-szembeszall-amy-winehouse-apjanak-vadjaival.htmlJúlius 9-én kerül a magyar mozikba az idei cannes-i filmfesztivál egyik nagy kedvence, az Amy – Az Amy Winehouse-sztori. A film már a nemzetközi premierek előtt hangos vitákat váltott ki, ezért rendezője, Asif Kapadia a napokban mesélt a nemzetközi sajtónak arról, miért tartotta fontosnak, hogy megmutassa az igazi Amy Winehouse-t. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.