Minden idők legjobb szereposztásával büszkélkedhet az új James Bond-film - itt az első trailer!

Forrás: MGM -
Daniel Craig Monica Bellucci James Bond szereposztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 6-tól látható itthon a legújabb James Bond-film, amelynek szereposztása parádés. És az előzetese is lebilincselő.

Korábban az 50 éves Monica Bellucci arról nyilatkozott, milyen érzés minden idők legidősebb James Bond-lányaként a címlapokra kerülni. Valójában akárhány éves is Monica, a világ összes igazi férfija (és nője is) szívből örül, hogy ismét találkozhat a dögös színésznővel a filmvásznon.

Monica Bellucci és Daniel Craig Forrás: MGM

És nem ő az egyetlen nagy durranás a sorozat legújabb részében: a 007-es ügynököt negyedszerre is Daniel Craig játssza, azonban olyan színészek tűnnek majd fel mellette, mint Ralph Fiennes, Christoph Waltz és Léa Seydoux. Waltzot főleg a Becstelen brigantykból, míg a csodálatos és gyönyörű francia színésznőt az Adéle életéből ismerheted. A film első előzetesét itt láthatod:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.