Monica Bellucci: "Hogy lehetnék én Bond-lány? 50 éves vagyok!"

Forrás: Canal+ -
Daniel Craig Monica Bellucci James Bond James Bond-filmek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legszexisebb, 50 éves olasz színésznőjére, Monica Belluccira osztották idén a Bond-lány szerepét. De hogy lehet valaki 50 évesen Bond-lány?

"Amikor felhívtak azzal, hogy legyek én az új Bond-lány, hangosan felnevettem: mégis, hogy lehetnék én 50 évesen Bond-lány? Én egy nő vagyok, egy érett nő!"

A James Bond-filmek történetében most először áll majd 50 éves nő a főszereplő, Daiel Craig oldalán, aki szintén nem túl fiatal, idén már 46. életévébe lépett.

Forrás: Canal+

Az ötven éves olasz színésznő egyébként szingli, és egyáltalán nem zavarja, hogy nincs párja. Szerencsésnek érzi magát azért, hogy van két gyermeke exférjétől, Vincent Casseltől. Elmondása szerint úgy él, ahogy mindig is szeretett volna. "Egyáltalán nem furcsa egyedülállónak lenni. Sőt, felszabadító érzés. A szingli nők szabadok, ez pedig nem feltétlenül jelenti azt, hogy egyes-egyedül élnek. Hiszen van két csodálatos lányom, akik örömmel töltik meg a mindennapjaimat".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.