Hatalmasat esett Jennifer Lopez a lépcsőn - fotó

Forrás: Instagram/JLo -
fotó forgatás rendőr lépcső Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen pózban sem láttuk még a mindig szexi Jennifer Lopezt...

Az énekes-színésznőt ezúttal egy hamarosan adásba kerülő új, zsarukról szóló tévéfilmsorozat forgatása közben kapták lencsevégre. A Shades of Blue című sorozat egyik részében JLo szerepe szerint hasra esik egy lépcsősoron, amit - a jelek szerint - remekül kivitelezett. Hiába, nem csak remek hangja és dögös teste van, de tehetséges is... A fotókat ITT nézheted meg.

Forrás: Instagram/JLo

Három sorozatgyilkos, aki horrorisztikus műveket ihletett (18+)http://www.life.hu/kult/20150804-harom-sorozatgyilkos-akirol-horrorfilm-es-konyv-keszult-18.htmlInspiráció. Habár e szó hallatán legtöbbször szép dolgokra, produktumokra gondolunk, előfordulhat, hogy egy-egy rémes, hátborzongató tett lesz az, aki valakit megihlet. Íme, három kegyetlen sorozatgyilkos története, akiknek a cselekedetei híres filmrendezőknek adtak ötleteket.KultNorthfotoEmberhús, mint alapanyag? Vajon a kannibalizmus ártalmas az egészségre? (18+)http://www.life.hu/kult/20150803-emberhus-mint-alapanyag-vajon-a-kannibalizmus-artalmas-az-egeszsegre.htmlNem mindegy, hogy a szükség visz rá valakit arra, hogy emberhúst fogyasszon, vagy kedvtelésből, rituális szertartások keretei között történik mindez. Kannibálok mindig is voltak, sőt, napjainkban is előfordult néhány olyan eset, amikor férfiak, nők fogyasztották el embertársaikat. De mit tudunk valójában az emberhúsról? Ha a kultúránk, a vallásunk, a társadalmi normáink megengednék a fogyasztását, az vajon ártalmas lenne a testi- vagy akár mentális egészségünkre?KultOrigoNem csak a kifutón különlegesek: 5 szupermodell, aki most válik filmsztárráhttp://www.life.hu/kult/20150728-nem-csak-a-kifuton-kulonlegesek-ot-szupermodell-aki-most-valik-filmsztarra.htmlCara Delevingne, napjaink egyik legmenőbb szupermodellje a héten debütáló Papírvárosok című filmben főszerepet játszik, és nem ő az egyetlen a szakmájából, aki hasonló babérokra tör. Korábban sokaknak (Cameron Diaz, Charlize Theron, Milla Jovovich...) sikerült már a váltás a divatszakma és a filmvilág között - most összegyűjtöttük a jelen legígéretesebb próbálkozóit.KultOrigoJonas Kaufmann: "Ne vegye meg senki a lemezem"http://www.life.hu/kult/20150729-jonas-kaufmann-nemet-tenor-a-facebook-oldalan-tette-kozze-ezt-a-meglepo-uzenetet.htmlA világhírű német tenor olyat tett, mint előtt még senki, soha. Arra kéri rajongóit, ne vegyék meg a lemezét.KultAFPA halál előtt és az után - döbbenetes portrékhttp://www.life.hu/kult/20150721-walter-schels-fotos-keszitette-azt-a-fotosorozatot-amelyen-halaluk-elott-es-utan-orokitette-meg-az.htmlWalter Schels fotográfus döbbenetes sorozatot készített: a halál előtti és a halál utáni pillanatot örökítette meg.KultOrigoLáttad már, Nicki Minaj hogyan rázza a fenekét? http://www.life.hu/kult/20150711-lattad-mar-nicki-minaj-hogyan-razza-a-feneket-anaconda-cimu-szamaban.htmlEgy évvel ezelőtt, augusztusban volt Nicki Minaj Anaconda című számának klippremierje. Azóta közel 484 millióan nézték meg az egyik videomegosztó portálon, hogyan is rázza nem mindennapi fenekét az énekesnő. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.