Hatalmas lehetőség előtt áll a színész, ám egyelőre kérdéses, elvállalja-e a szuperprodukcióban való szereplést.

Sztárszínészeket felsorakoztató mozifilmbe csábítják Cserhalmi Györgyöt, ám a Nemzet Színésze komoly családi problémával küzd, a hírek szerint azonban mindent megtesz, hogy ne hagyja cserben a stábot. A Halj már meg! című nagyjátékfilmben szerepel Törőcsik Mari, Ónodi Eszter, Kováts Adél, Hegedűs D. Géza és Koncz Gábor – írja a Blikk.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Nem tudjuk még, hogy Cserhalmi művész úr elvállalja-e a munkát. Nagyon izgulunk, mert ezt a szerepet itthon most kizárólag ő tudja eljátszani. Pontosan nem tudjuk, miért vacillál, csak annyit, hogy súlyos családi gonddal küzd" – mondta a produkció egyik résztvevője.

„Nagyon örülök ennek a kivételes feladatnak, nagy megtiszteltetés. Egyelőre olyan problémával küzdök, amiről egészen biztosan nem fogok beszélni. A rendezővel már egyeztettem, hogy milyen feltételekkel tudom vállalni a munkát, a részletekről azonban nem árulhatok el többet" – mondta Cserhalmi György.

A film rendezője Kamondi Zoltán, kreatív művészeti vezetője pedig a Hollywood-szerte ismert és elismert operatőr-rendező, Koltai Lajos lesz. A lap megkereste Kamondit, aki annyit mondott: csak a jövő héten derül ki biztosan a szereplőgárda teljes összetétele.

Betegség állhat a háttérben
Cserhalmi egészségügyi problémái egy éve kezdődtek, amikor hátfájása miatt kellett több színházi előadást is lemondania. Állapotát akkor egy porckorongleválás is súlyosbított, ami miatt le kellett mondania a székesfehérvári, valamint a budapesti vígszínházas és a gyulai várszínházas szerepeit.