Ízek, imák, szerelmek Eat, Pray, Love Elizabeth Gilbert idézet könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye, ti is rongyosra olvastátok az Ízek, imák, szerelmek című könyvet? Nekünk az egyik nagy kedvencünk, ahogyan a belőle készült film is. Most összegyűjtöttük nektek az öt legjobb idézetet a könyvből.

1. "Ne legyen lelkiismeret-furdalásod. Szükségünk van szeretetre, és ezért néha őrült dolgokat teszünk. Túl sok boldogságot akarunk, túl sok örömöt, míg végül belebetegszünk."

2. "Nagy ügy. Beleszerettél valakibe (...) Hiányozzon! Küldj neki erőt minden alkalommal, amikor eszedbe jut, majd felejtsd el!"

3. "Mind azt akarjuk, hogy semmi se változzon (...) Inkább élünk boldogtalanul, mert félünk a változástól, attól, hogy lerombolunk valamit."

Eat, pray, love

4. "Talán az életem mégsem olyan kaotikus, csupán arra kell ügyelnem, hogy ne ragaszkodjak semmihez."

5. "Élj úgy, mintha négy lábbal állnál a földön, mert akkor nem veszíted el önmagadat. Ugyanakkor ne az eszeddel lásd a világot magad körül, próbáld meg a szíveddel látni, és ha így teszel, megismered Istent."

Izzadtan őrjöngött Benedict Cumberbatchhttp://www.life.hu/kult/20150808-benedict-cumberbatch-nagyon-megizzadt-a-hamlet-eljatszasa-kozben.htmlA Sherlock Holmes sorozat sztárja játssza a főszerepet Shakespeare Hamletjében a londoni The Barbican Centre-ben.KultOrigoJótékonykodj cuki kacsákkal, akár a sztárok!http://www.life.hu/kult/20150808-akarcsak-som-balogh-edina-vagy-vajna-timi-te-is-cuki-kacsakkal-jotekonykodhatsz.htmlFürdőruhában versenyeztek egymással hazánk csinos hírességei - Ada, Som-Balogh Edina és Vajna Tímea, akik már elkezdték a „felkészülést" az augusztus 30-ai Kacsafutamra.Kult--Büszkék lehetünk! 11 magyar egyetem a világ legjobbjai közötthttp://www.life.hu/kult/20150808-11-magyar-egyetem-a-vilag-legjobbjai-kozott.htmlTizenegy hazai egyetem került a világ legjobb kétezer egyeteme közé a University Ranking by Academic Performance rangsorban.Kult--162-es IQ-ja van a 12 éves kislánynak - Magasabb, mint Einsteinéhttp://www.life.hu/kult/20150807-12-eves-kislany-iqja-magasabb-mint-einsteine.htmlÉdesapja vitte el a 12 éves Nicole Barrt a Mensa IQ-tesztre. Számított rá, hogy a kislány jól fog teljesíteni, de az eredménytől mindenki dobott egy hátast. KultOrigoÚjra együtt: Angelina Jolie és Brad Pitt ismét közös filmet forgathttp://www.life.hu/kult/20150806-angelina-jolie-es-brad-pitt-ismet-kozos-filmet-forgat-by-the-sea-cimmel.htmlA Mr. és Mrs. Smith után ismét egy filmben találkozhatunk Angelina Jolie-val és Brad Pitt-tel. Kult--Három sorozatgyilkos, aki horrorisztikus műveket ihletett (18+)http://www.life.hu/kult/20150804-harom-sorozatgyilkos-akirol-horrorfilm-es-konyv-keszult-18.htmlInspiráció. Habár e szó hallatán legtöbbször szép dolgokra, produktumokra gondolunk, előfordulhat, hogy egy-egy rémes, hátborzongató tett lesz az, ami valakit megihlet. Íme, három kegyetlen sorozatgyilkos története, akiknek a cselekedetei híres filmrendezőknek adtak ötleteket.KultNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.